karol24 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 po fotkach widzę, że mamy takie same:decayed:
Frimuś Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 po fotkach widzę, że mamy takie same:decayed: Te nie sa moje choc rok je mam na dachu Ale jak pisałem gosciu z pracy mowił ze ma 17 na sprzedaz i relingi thule wiec cisne temat ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Jak juz je bede miał szybko robie mocowanko na fairinga z kwasu
karol24 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Ja mam 3 szt. kupione za 1,5 zł w markecie budowlanym. Odpowiednio powyginać, rozwiercić i jest dobrze. Jeszcze plekse na środku muszę odpowiednio do dachu zeszlifować i jakąs gumę na krawędzi zamocować co by szkód na lakierze nie porobiła
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Gdzie kupowales plekse i bedziesz ja oklejal??
karol24 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 U teścia w piwnicy tak, będę oklejał. Dobra gruba pleksa i jeszcze mi zostało
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Dla mnie :-) ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- Tesciu obi prowadzi :-)
karol24 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 czasami mam takie wrażenie jak jestem u niego w piwnicy niczego w okolicy nie znajdziesz to nie ma problemu z tą pleksą, wymiary jak będziesz zainteresowany Ci podeślę.
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 czasami mam takie wrażenie jak jestem u niego w piwnicy niczego w okolicy nie znajdziesz to nie ma problemu z tą pleksą, wymiary jak będziesz zainteresowany Ci podeślę. Tescio Karol nie ma co myslec napisz jak mozesz co i jak z ta owiewka bo jestem zainteresowany
karol24 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 No co ma być? pojawiasz się u mnie, oglądasz moje arcydzieło, ja oglądam Twoją 4ke wymieniamy się poglądami, miła kulturalna rozmowa itd itp termin i miejsce do dogadania
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 No co ma być? pojawiasz się u mnie, oglądasz moje arcydzieło, ja oglądam Twoją 4ke wymieniamy się poglądami, miła kulturalna rozmowa itd itp termin i miejsce do dogadania strach jest
karol24 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ja wiem, że mieszkam w takim a nie innym mieście ale moja okolica jest raczej spokojna
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Ja wiem, że mieszkam w takim a nie innym mieście ale moja okolica jest raczej spokojna Wiesz ok.roku mieszkalem w Lewinie :-) wiec ja swoje wiem. Wiec sie spiszemy i mozemy sie na niemodlinie spotkac.
Frimuś Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 Możemy:wink: dzis jade przez Niemo poszło PW
terrorbps Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 nie oklejaj owiewy,szprejem na czarno od wewnatrz i bedzie cacy,
karol24 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 No nie wiem :eusathink:mam folię to zobaczę jak wyjdzie
Frimuś Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 nie oklejaj owiewy,szprejem na czarno od wewnatrz i bedzie cacy, Szprejem powiadasz ? I nic nie złazi ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- No nie wiem :eusathink:mam folię to zobaczę jak wyjdzie z kad masz folie -jaka firma bo jak licha to faktycznie lepiej sobie darowac. ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Dystans na pokładzie i jest GIT mozna dupke opuscic
terrorbps Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Ja mam szprejowane i jest cacy, folia robiłem to lipa bo przebija
Frimuś Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 No a gdyby folie najciemniejsza to tesz lipa? Jutra jade do kolegi ktory okleja auta jak bedzie mial kawalek odpadu to zabieram.
Rekomendowane odpowiedzi