Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Audi a4 b8 lift 2012r. SPRZEDANA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
przesądzone szukam tylko 18 także nie będzie źle :) z tymi felami co są 16 to słabo wygląda

sprzedajesz i felgi wymieniasz? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

z felgami i chipem wstrzymałem się mam na oku coś innego oczywiście też a4 mocniejsza albo a5:) dlatego decyzja podjęta z dnia na dzień o wystawieniu i ewentualnej sprzedaży mimo to wydaje mi się ,że ciężko będzie sprzedać zobaczymy jak coś z ceny polece w dół :)

Opublikowano

Tak z ciekawosci ile placiles za ta kierownice ? Musiales ja kodowac , jesli tak to gdzie to robiles i ile cie skasowali ?

Opublikowano
  • Autor

Za kierownice dałem 1100zł + air bag ze wszystkim 2500 nie trzeba jej kodowac tylko guziki trzeba przelozyc i śmiga robiłem to u gościa w krzeszowicach

Opublikowano

Tzn pzekladasz multifunkcje ze starej ?masz jakies namiary na tego msgiks w krzeszowicach ?

Opublikowano

Rozumie , ze te kierownie sa wymienne miedzy najnowszymi modelami i A4 ma taka sama jak C7 A6/7 itp itd.Na prawde jej nie trzeba kodowac , co tam trzeba poprzekladac w tych przyciskach ?

Opublikowano
  • Autor

Guziki nie pasują od starej trzeba dopasować odpowiednie bo ja się z tym bawiłem trochę i nie jest łatwe to do wykonania szukaj na Allegro tej kierownicy

Opublikowano

ale od czego trzeba dopasowac ?A nie da sie po prostu zakodowac tej nowej ?

Opublikowano
  • Autor

no trzeba dopasować przyciski w kierownicy na odpowiadające Twojemu samochodowi bo zakodować się raczej nie da się bo mi próbowali zakodować w navitechnik myślenice i nie dali rady. Doradzili mi ,że jedynym wyjściem jest dopasowanie takich przycisków jak w starej kierownicy. Po wymianie przycisków od razu zaczęły działać wszystkie bezproblemowo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem dziś na żywo, furmanka jak to nówka robi robotę, kierownica mi się najbardziej podobała :kox:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie,kolego Kusiek czy to auto nie "wisi" przypadkiem znowu na allegro ?

---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Oferta - Audi A4 - AUDI A4 B8 facelift 2.0 TDI 143 KM ROK: 2012 BOGATE WYPOSAŻENIE: reflektory bi-xenon światła do jazdy dziennej LED koloro

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

Przeciez to jest ten sam dom,cos dziwnego ... hmm :facepalm:

Opublikowano
:sarcastic: to tylko potwierdza, że w klubie też zdarzają się perełki
Opublikowano
  • Autor

Te zdjęcia nie są z pod domu mojego.... Jestem w szoku samochód oczywiście out z ogłoszenia i porozmawiam z prawnikiem czy coś teraz wskóram...

Opublikowano

Jeszcze sa zdjecia jak to auto wygladalo przed przyjazdem do Polski