PiterA4 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam wkoncu postanowilem sie pochwalic moim skuterkiem a wiec tak: Kawasaki zr7 rok 2003r Pojemnosc 750 zasilany 4 gaznikami Moc cos ok 76 koni.. Przebieg 50300km. Osiagi: 0-100km\h 3,7s V-Max ok 220km\h Padlo na kawe bo ten egzemplarz jest turystykiem z niezlym jebnieciem:kox: zrobilem nim juz ok 6tys km i powiem tak ze trafilem w swoj styl jazdy czyli nabijac kilometry a nie ogladac niebo na tylnym kole:grin: Tego egzemplarza szukalem ponad jeden sezon i wkoncu znalazlem z wielkim trudem sprowadzony z wloch od jednego wlasciciela co mnie spotkalo przy ogledzinach:dwie nowki oponki Pirelli,nowy lancuszek napedowy:decayed: i zdrowy silnik mimo chlodzenia powietrzem spala mikro ilosci oleju:whistling: A tu moze jakies fotki : <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> Narazie tyle wkrotce zamierzam troche pogrzebac przy jednosladzie zakupilem niedawno gmole zeby ochronic silniczek przed jakims slizgiem:facepalm: oby nie:kwasny: dziekuje i mam nadzieje ze foty sie wgraly
Rafal_ Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 maszyna piękna, zawsze mi się takie podobały
viktor098 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 fajna sztuka a ile to cudo kosztowalo
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 no w końcu jak tak na nią patrzę to bardziej podoba mi się od mojej a tak poważnie to nie mój typ, przypomina mi Bandita i jest za mało agresywna ale to nie istotne bo nie mnie ma się podobać ważne, że ma dwa kółka i że czerpiesz frajdę z jazdy...będzie pogoda znów motory zawitają na zlotach w Kato, lewa w górze
PiterA4 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 fajna sztuka a ile to cudo kosztowalo 7 000zl i ile frajdy ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- no w końcujak tak na nią patrzę to bardziej podoba mi się od mojej a tak poważnie to nie mój typ, przypomina mi Bandita i jest za mało agresywna ale to nie istotne bo nie mnie ma się podobać ważne, że ma dwa kółka i że czerpiesz frajdę z jazdy...będzie pogoda znów motory zawitają na zlotach w Kato, lewa w górze Dokladnie sa gusta i gusta mi pasi i sadze ze tylko to sie liczy frajda jest niesamowita ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ---------- Troche mi sie nudzilo i pogrzebalem przy oswietleniu zegarow i kupilem nowa zarowke H4 osram night braker rozebralem bebechy: <br /><br /> <br /><br /> Roznica pomiedzy stara zarowka a nowa <br /><br /> A teraz lewa strona stare zarowki prawa nowe <br /><br /> A tu juz poskladane do kupy z nowymi zaroweczkami <br /><br /> I zaroweczka Osram ale niezrobilem foty po zalozeniu ale to moze wkrotce:wink: <br /><br /> Milego ogladania
PiterA4 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 Kazda zecz robiona wlasnymi silami daje kupe frajdy:naughty: ---------- Post dopisany 27-07-2012 at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2012 at 20:27 ---------- Poniewaz znow mi sie nudzilo i wpadlem na pomysl polepszenia wygladu mojej kawki wsumie za grosze przedstawiam foto relacje z malowania zeberek poniewaz kawa jest chlodzona powietrzem zeberka zaczely odpryskiwac Tak bylo: <br /><br /> Tak wyglada mozolne matowanie wloknina i maskowanie przed malowaniem: <br /><br /> A to juz efekt po malowaniu farba termiczna fakt ze musze jeszcze przemyc powierzchnie wokol ale tak na szybkensa fotka <br /><br /> Zycze milego ogladania i lewa w gore
KoSiaK8891 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 maszynka fajna ale jednak dla mnie mocy troszkę za mało ja teraz poluje na 1000rr ale wrażenia z jazdy jednośladem nie do opowiedzenia to po prostu trzeba przeżyć życze bez awaryjnej jazdy i bez przygód
PiterA4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 maszynka fajna ale jednak dla mnie mocy troszkę za mało ja teraz poluje na 1000rr ale wrażenia z jazdy jednośladem nie do opowiedzenia to po prostu trzeba przeżyć życze bez awaryjnej jazdy i bez przygód Dzieki kolego wiesz kazdy ma inne aspiracje ja po niecalym sezonie jazdy na kawie stwierdzilem ze dlamnie pasuja motorki typu custom czy caferacer:naughty:
KoSiaK8891 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie no motocykle typu naked są zacne bardzo mi się podobają kawasaki z750 a już z1000 to obłęd a można je dostać naprawdę za śmieszne pieniążki ja już kilka sezonów przelatałem ale po pewnej przygodzie mam teraz krótką przerwę ale jak to się mawia w tym środowisku lewa w górę
PiterA4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie no motocykle typu naked są zacne bardzo mi się podobają kawasaki z750 a już z1000 to obłęd a można je dostać naprawdę za śmieszne pieniążki ja już kilka sezonów przelatałem ale po pewnej przygodzie mam teraz krótką przerwę ale jak to się mawia w tym środowisku lewa w górę LWG
Rekomendowane odpowiedzi