mumen Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Takie ładne A4, a ja akurat mam na zbyciu ładne fotele sport edition, szmaciaki ale nie drogo, na pewno by się polepszyło
riddick74 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Takie ładne A4, a ja akurat mam na zbyciu ładne fotele sport edition, szmaciaki ale nie drogo, na pewno by się polepszyło poka
Hohe Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Zapytaj lolot'a, on ma zamontowane To poproszę do odpowiedzi Pana Lolota.
mumen Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Takie ładne A4, a ja akurat mam na zbyciu ładne fotele sport edition, szmaciaki ale nie drogo, na pewno by się polepszyło poka Nie będę zaśmiecał tu wątka ogłoszeniami, ale jak by ktoś chciał to mogę podesłać foto, albo linka do Alledrogo. Komplet mam za 1000, dla forumowicza za 900 a jak odbierze osobiście to 800 i bieri
lolot Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Sorki koledzy za nieobecność moja na forum ale urodził mi sie potomek i powiem Wam że nic innego mnie ostatnio nie obchodziło hehe ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Jeśli chodzi o żarówki to efekt jak dla mnie jest super a co do ich praktyczności to sie okaże bo nie mialem okazji ich przetestować podczas deszczowej pogody bo wtedy to podobno żarówki takiego typu słabo oświetlają droge.Jezdziłem ostatnio nocą i żarówki przy dobrej aurze dają rade świecą białym światełkiem zupełnie innym niz wczesniejsze żółte.Powiem tak nie jest to jakis wielki wielki wydatek a spróbować warto.Jeśli chodzi o dzienne i postoju to efekt jest super jak dla mnie warto wydac te ok 250 zł.Pozdro ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Takie ładne A4, a ja akurat mam na zbyciu ładne fotele sport edition, szmaciaki ale nie drogo, na pewno by się polepszyło mumen dawaj foty lub namiary zaraz obcykamy co tam masz do zaoferowania:wink:
fly07 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie zapytać, jakie żarówki włożyłeś żeby dopasować kolor do białych dziennych? Światła dzienne i postojowe ŻARÓWKA LED P13W SMD BIAŁA 6W NOWOŚĆ !! (2991336726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., krótkie H7 XENON blue 12V 55W zarowka zarowki ksenon 6000K (3003037072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., halogeny H11 XENON niebieski 12V 55W zarowka zarowki ksenon (3003019152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak naprawdę, ile wart jest ten mod będzie wiadomo ile żarówek spali się na rok. Ten "XENON niebieski" już przed zamontowaniem ŻÓŁTYM zalatuje...
lolot Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kolego jak Ci żółtym zalatuje to po co się pytasz?
fly07 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kolego jak Ci żółtym zalatuje to po co się pytasz? lolot , bez nerwów - przecież o nic nie pytałem. Zauważyłeś gdzieś moje pisanie z takim znakiem"?" ? (ten na końcu się nie liczy)... GENERALNIE światła OK, tylko jak napisałem wyżej.
Hohe Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja kupilem Philips Blue Vision, czy jakos tak. No i blue to one nie sa. Ba, nie sa nawet biale, sa bielsze niz standartowe, ale wciaz zolte.
fly07 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja kupilem Philips Blue Vision, czy jakos tak. No i blue to one nie sa. Ba, nie sa nawet biale, sa bielsze niz standartowe, ale wciaz zolte. No nieeeeee.... chłopaki widzę, że nie jarzycie - pisząc "ŻÓłTY" sugerowałem ----- "CHINOL", anie kolor. Stąd uwaga odnośnie trwałości. Tera jasne???
Hohe Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie wiem kto tu nie "jarzy". Opisalem moje wrazenia odnosnie Philipsow. Tyle.
lolot Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-titanium-s-1-6-ecoboost-160km-navi-l-ID4pbLjA.html Poluję na coś takiego tylko w dieslu bo ta benzynka myslę ze za mało jak na tą budę. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-titanium-s-1-6-ecoboost-160km-navi-l-ID4pbLjA.htmlPoluję na coś takiego tylko w dieslu bo ta benzynka myslę ze za mało jak na tą budę.Temat do zamknięcia autko sprzedane przesiadłem się na białą strzałę.Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-titanium-s-1-6-ecoboost-160km-navi-l-ID4pbLjA.htmlPoluję na coś takiego tylko w dieslu bo ta benzynka myslę ze za mało jak na tą budę. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. Witam.Panowie rodzinka mi się powiększy i myślę nad wymianą auta oczywiście coś większego,chodzi mi po głowie s-max tylko cały czas myślę żeby sie nie wklepać i pózniej nie żałować,auto podoba mi się bardzo,szukam z max wyposażeniem wersji titanium s,wiem że powiecie że głupotą jest wymieniać audi na forda ale niestety w b8 jest już za ciasno.Może któryś tu z kolegów forumowiczów miał do czynienia z takim autem a może polecicie coś innego.Dzięki za odp. http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-titanium-s-1-6-ecoboost-160km-navi-l-ID4pbLjA.htmlPoluję na coś takiego tylko w dieslu bo ta benzynka myslę ze za mało jak na tą budę.Temat do zamknięcia autko sprzedane przesiadłem się na białą strzałę.Wysłane z mojego D5503 przy użyciu TapatalkaAutko przedstawię bliżej w dziale inne markiWysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2015 przez lolot
Rekomendowane odpowiedzi