pet3r Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 witam, wczoraj przykur*iłem tylnym prawym kołem w krawężnik (było mokro - zakręt w prawo, bok, za mocna kontra i lecimy na krawężnik prawym bokiem), od tego czasu tylne łożysko buczy. czy mogę jechać tak trasę ok 800 km? skoro torsen nie lubi nawet różnych opon na tej samej osi to czy polubi trochę większe opory na jednym kole?
mcm Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 lepiej posprawdzać i ewentualnie wymienić to co się mogło uszkodzić, niż na trasie mieć przygody :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 mogłeś coś skrzywić , jeśli tak się stało to zetnie Ci po prostu oponę to raz a dwa ... nie waż się zakładać opony o innej szerokości i wysokości niż druga na osi
pet3r Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 Trzeniu - co do drugiego punktu to ja to już wiem, nie o tym jest ten temat nie będę miał możliwości niczego sprawdzić, wymienić czy chociaż kupić łożyska żeby wymienić gdzieś w trasie - wyjeżdżam w piątek 'skoro świt' a w czwartek wszystko pozamykane... chłopaki z Quattro Team Kraków trochę mnie uspokoili - śmigam, nie będę siedział w domu
Rekomendowane odpowiedzi