siwy1303 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 witam Mam bardzo dziwną sytuację i przeczytałem już niemal wszystko na forach związanych z audi i nie znalazłem nic podobnego do mojego problemu a mianowicie gdy rano jadę do pracy po przejechaniu około 1 km (zawsze praktycznie na tym samym odcinku) kończy się teren zabudowany wiec rozpędzamy auto i różnie czasami na 3 czasami na 4 albo 5 biegu auto tak lekko szarpnie i mrugnie kontrolka akumulatora na wyświetlaczu auta nie mogę podpiąć niestety pod komputer gdyż aktualnie jestem za granica pozdrawiam
domjenick Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 jak nie masz vaga-to miernik i sprawdzaj, jakie masz napięcie na włączonym silniku-powinno być pow 14v-alternator może padać powoli
Marcino87 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja właśnie tak kiedyś miałem migał migał i w końcu zaświecił się na stałe. Naprawa rozrusznika pomogła
siwy1303 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 napięcie na akumulatorze sprawdzę przez weekend dzisiaj i wczoraj jechałem do pracy na zgaszonych światłach i owa kontrolka nawet nie zamigała może sam akumulator pada bo wygląda na starego (auto kupiłem pół roku temu)
domjenick Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 przy padającym aku są inne objawy:wink:
Rekomendowane odpowiedzi