wolv696 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam, proszę obeznanych o odpowiedź Mam możliwość kupić komplet skór z avanta 99-01'. Znalazłem na forum, że jeśli chodzi o tylną kanapę, to wystarczy przerobić bolec do zatrzasku (mam składaną kanapę). A jak ma się sprawa z przełożeniem boczków?
pawelwor Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Boczki w avantach i sedanach są takie same. Polift czy przedlift to też bez różnicy. Jedynie patrz, czy są korbki/elektryka oraz czy ma miejsce na głośniki (w sumie to każdy ma, ale trzeba sobie wyciąć i założyć maskownicę). Polift miał dodatkowo dwukolorowe boczki.
wolv696 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki za info. Ja mam 2xel, a chcę przerobić na 4xel i te boczki z avanta co chcę kupić mają 4xel.
huzio00 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Dzięki za info. Ja mam 2xel, a chcę przerobić na 4xel i te boczki z avanta co chcę kupić mają 4xel. to jeszcze ramki i wiązka do kompletu i masz 4el:wink: a ogólnie sedan i avant różni się tylko ramką drzwi i tym że mają głośniki w tylnych boczkach
Rekomendowane odpowiedzi