Gość Matiz Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Mam problem nie graja mi tylne glosniki i subwoofer, jaki bezpiecznik za to odpowiada i co moze być przyczyną tego ? Rozmieszczenie bezpiecznikow jeszcze bym prosil jak ktos posiada.
Gość Matiz Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Od 2 tygodni... czyli jak kupilem auto od niemca dodam iz radio to Becker a wczesniej prawdopodobnie bylo audi bo sa jakis prospekty..
Młody Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Może masz cos takiego jak ja :> mam orginał audi ale wsadziłem zmieniarkę panasonic do schowka i kostka od zmieniary zajeła miejsce na kabel od tylnch głosników i suba musiałem kupic przejscie zeby tył grał :> cięzko to wytłumaczyć pisemnie daj mi numer gg na PW to przeslę :th:fotki
Gość Matiz Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Okej, dodam jeszcze ze tam wtyczki w bagazniku te co sa, były strasznie zawilgocone i takie jakby przyrdzewiale... dostalem jeszcze razem z dokumentami jakąś kostke z kabelkami ale nie wiem do czego są... A no i ma ktoś układ bezpiecznikow ?
radio79 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mam problem nie graja mi tylne glosniki i subwoofer... Ja miałem ten sam problem, tj. nie grały mi tylne głośniki i woofer. A to dlatego że z tylnych drzwi ktoś wymontował głośniki, a woofera nie mam ;(. Przy okazji, z której strony w bagażniku (w Avancie) powinien być woofer i czy jęśli nie było go w oryginale to czy jest tam poprowadzona instalacja?? pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi