Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: trochę mnie tu nie było :decayed:

więc tak najnowszy "zmierzch" obiacałem mojej musiałem iść :confused4: nawet fajne, myslałem, że to będzie romantyczna pierdoła a tu zaskoczenie :wink4:

"Szpieg" totalna nuda :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ....oddajcie moje 40 zł :blink:

"Immortals" - ujdzie ale szału nie ma, nie umywa się do 300 :hi:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj obejrzane:

1. Jestem Bogiem - bardzo dobry, wciągajacy film, polecam

2. Kod nieśmiertelności - trochę naciągany, ale fajnie się oglądało, również polecam

Opublikowano

"Kaznodzieja z karabinem" 7/10, film ogólnie może i ciekawy ale straaaasznie nudny :confused4:

"Sylwester w Nowym Jorku" 7/10, fajny do oglądnięcia z dziewczyną

Opublikowano

http://www.filmweb.pl/film/Mission%3A+Impossible+-+Ghost+Protocol-2011-483087

KUPA. Bajki, bajki i jeszcze raz bajki - tak nierealny że aż śmieszny :wallbash: Wg mnie najgorsza z części. Nie wiem za co na filmwebie ma 7 gwiazdek na 10 :no:

No to teraz nie wiem czy iść na to do kina dzisiaj :wallbash:

Opublikowano

PABLO, iść możesz ale nie spodziewaj się że będziesz siedział z zapartym tchem od początku do końca :no:

Opublikowano

jak kto chce zobaczyc jak mozna zwalic film to niech obejrzy "pokaz kotku co masz w srodku" , scena w kostnicy jak Marian Dziędziel gra zmarlego a jednoczesnie widac jak drzą mu powieki bezcenne

Opublikowano

Jestem Bogiem 8/10 - trza obejrzeć i tyle.

Hostel III 5/10 - mocno średni... Zero emocji i konkret krwawych scen jak w opprzedniejszych częściach...

Opublikowano

polecam film brazylijski:

- elite squad 2 10/10

Opublikowano

Ktoś tu polecał film KRET i słusznie :good:

Oglądałem wcześniej Och Karol 2 i... Kret to przy tym hicior światowy, w porównaniu daje 10/10 :decayed:

Opublikowano

Jestem Bogiem świetny tylko troszkę bajki daje 9/10 :good:

Opublikowano

Limitless przetłumaczone "Jestem Bogiem". :polew: Zastanawiałem się o jakim wy filmie mówicie. Proponowałbym dodawać również oryginalne tytuły filmów, bo w Polsce to tłumaczenia robią chyba ludzie co korzystają z google translatora. :doh1:

The change Up

Wczoraj oglądałem, dobra komedia. :wink4:

Abduction

Nawet spoko kino akcji, ale trochę rozczarowuje.

Opublikowano

Proponowałbym dodawać również oryginalne tytuły filmów, bo w Polsce to tłumaczenia robią chyba ludzie co korzystają z google translatora. :doh1:

A nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego tak robią, czemu nie tłumaczą dosłownie z oryginału ? Myślisz że są tacy tępi czy może mają jakiś inny powód :rolleyes:

Opublikowano

Powód jest taki, że tytuł ma przyciągnąć ludzi i tłumacz przy tytule to nie ma nic do powiedzenia :embarrassed:

Opublikowano

A nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego tak robią, czemu nie tłumaczą dosłownie z oryginału ? Myślisz że są tacy tępi czy może mają jakiś inny powód :rolleyes:

Może tobie to nie przeszkadza, ale mi tak, bo bardzo dobrze znam angielski i filmy z reguły oglądam w oryginale. Sorry, ale niektóre tłumaczenia są tak niedorzeczne, że aż ociera się to o groteskę.

Powód jest taki, że tytuł ma przyciągnąć ludzi i tłumacz przy tytule to nie ma nic do powiedzenia

Dokładnie, to dystrybutor o tym decyduje i dlatego mamy takie tytuły, a nie inne. Koniec OT.

Opublikowano

Sorry, ale niektóre tłumaczenia są tak niedorzeczne, że aż ociera się to o groteskę.

To teraz pomyśl że jakby tam nie było angielskiego w oryginale, a tekst pisany był tylko po Polsku to właśnie tak by wyglądał jak go tłumaczą a nie jak w wersji oryginalnej. Podobnie jest z tytułami.

Opublikowano

Jarko, nie przekonałeś mnie, i raczej Ci się nie uda, dlatego skończmy OT. :wink4:

Opublikowano

http://www.filmweb.pl/film/Mission%3A+Impossible+-+Ghost+Protocol-2011-483087

KUPA. Bajki, bajki i jeszcze raz bajki - tak nierealny że aż śmieszny :wallbash: Wg mnie najgorsza z części. Nie wiem za co na filmwebie ma 7 gwiazdek na 10 :no:

sorry ale ktora z MI byla realna? te filmy z zalozenia sa przegiete. moim zdaniem calkiem spoko sie to ogladalo