Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak ustawić lampy DEPO (brak mechanizmu, silniczka). Obecnie świeca do gory... HELP:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam zalozony zestaw HID w lampach firmy DEPO (dzielone).

W lampach brak jakiegokolwiek mechanizmu ustawiajacego wysokosc swiecenia swiatel. Jest opcja recznego ustawienia swiatel by nie swiecily na wysokosci 4 pietra?? Prosze o pomoc.

Opublikowano

moment, ale te DEPO sa soczewkowe chociaz? jesli jest miejsce na silniczek a nie ma go fizycznie nie ustawicz swiatel, bo wklad odblysnika musi byc przytwierdzony aby gorne regulacje mogly dzialac, inaczej bedzie ci latal gora dol, najlepiej jakbys znalazl silniczki i wstawil je nawet nie podlaczajac, dopiero wtedy bedziesz mogl ustawic reflektory

Opublikowano
  • Autor

Tak sa soczewkowe.

No wlasnie caly wklad w ktorym sa zamontowane soczewka i zarowki lata :/ miejsca na regulacje sa, krecilem ale nic z tego...

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ----------

scaled.php?server=685&filename=p4202184.jpg&res=crop

Opublikowano

to potrzebujesz silniczków. albo uchwytów zamaist silniczków zeby unieruchomić odbłysnik góra fól. wtedy dopiero będziesz mogł je ustawić.

Opublikowano

A nie było uchwytów w zestawie ? To jak one działały przed założeniem HID-u ? Też mam DEPO dzielone i silniczki przekładałem ze starych Valeo.

Opublikowano
  • Autor

uchwyty jakies sa, ze srubek jakichs zrobione, nie wiem czy to samorobka czy co?

kupie silniczki, moze beda wspolgraly...

Opublikowano

Jeśli to są nowe lampy, to wszystko powinieneś mieć w komplecie, czyli zaślepki mocujące odbłyśnik zamiast silniczków oraz adaptery do zamontowania silniczków przedliftowych.

Jesli używki, kup silniczki jak do valeo po lifcie, najlepiej z kawałkiem wiązki.