Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BDG] Moja B7 2,5 TDI maly update ... (Dupcia S-Line) str.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam myślałem nad kupnem, takiego auta i je elegancko zmodzić, bo chciałem utrzeć nosa jednemu cfaniakowi z 3city, ale wyluzowałem i mam teraz B6, nie mniej te piękne alufelgi, sprawiły, że auto jest wyjątkowe, przynajmniej w A4 Klubie :good:

Opublikowano

bo chciałem utrzeć nosa jednemu cfaniakowi z 3city

Sławeczku :cool1:,można wiedzieć komu?

jacy,mydlanemu czy Olemu :mysli:

sorry za OT :decayed:

Muskel,autko super z zajefajnym silniczkiem :naughty:

Opublikowano

Teraz pozostało jeszcze wyrzucić wszystko co ma nikiel, relingi,gril,ramki... i wymienić na czarne plus lekkie z ciemnienie szybek :gwizdanie: i będzie :kox:

Opublikowano

Tu na letnich 19"

Mozesz powiedziec jaka opona i jakiej szerokosci felga? Jakie ET? :)

Calkiem fajna fela na czarny kolor :good:

Opony Dunlop Sport Maxx 235/35 R19 ET35

Opublikowano

Szerokosc felgi 8,5" ? Pytam bo jestem ciekaw jak sie beda moje prezentowac jak je w koncu zaloze... :D

Opublikowano

Teraz pozostało jeszcze wyrzucić wszystko co ma nikiel, relingi,gril,ramki... i wymienić na czarne plus lekkie z ciemnienie szybek :gwizdanie: i będzie :kox:

Moze i nie ide z biegiem czasu ale tak jak jest teraz podoba mi sie lepiej :wink4:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 16:28_________________________________________________

Szerokosc felgi 8,5" ? Pytam bo jestem ciekaw jak sie beda moje prezentowac jak je w koncu zaloze... :D

Felgi sa 8X19

Opublikowano

Moze i nie ide z biegiem czasu ale tak jak jest teraz podoba mi sie lepiej :wink4

Chrom jest ok mi tez bardziej sie podoba :good:

I srednia wieku sie podnosi podczas podrywu :polew:

A tak powaznie ja tez bym je zostawil :naughty:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 18:20_________________________________________________Poza tym masz piekne fele juz z akcentem chromowym wiec i fele by poszly do wymiany a ich zal :no:

Opublikowano

Maly upgrade:

3sixty.1 zostal zastapiony 3sixty.2 :yeah:

Opublikowano

Maly upgrade:

3sixty.1 zostal zastapiony 3sixty.2 :yeah:

furka super jakie masz zawieszenie? fele tez bajer - kurde ja mam s-line bv i jak bym taka fele zalozyl wyrypalo bo mi kregoslup niestety w BW sa drogi ch... na maxa jak wroce do München to tez jakies 18" zaloze ale na te drogi to 17" juz za duzo

i Twoja alcantare bym chcial :)) ale kierownica moja mi sie bardziej podoba -- ale to rzecz gustu oczywiscie :=)

pozdrawiam

Opublikowano

Zawieszenie 1BE czyli tez -20mm jak w Twoim. Nie jest zle, jak bywam w czasem w PL to staram sie nie objadac do pelna zeby mi pokarmu na wertepach nie zwrocilo :polew:

Pozdr.

Opublikowano

Zawieszenie 1BE czyli tez -20mm jak w Twoim. Nie jest zle, jak bywam w czasem w PL to staram sie nie objadac do pelna zeby mi pokarmu na wertepach nie zwrocilo :polew:

Pozdr.

no wlasnie haha ::) z tym ze ja mam 1BV :)) niby tez -20mm ale telepie cholernie ale za to sie niby dobrze trzyma :)

Opublikowano

co wy świrujecie :cool1:

mam 1BE i na 17" i to jest mega komfortowe auto,powaga :)

Opublikowano

co wy świrujecie :cool1:

mam 1BE i na 17" i to jest mega komfortowe auto,powaga :)

taaa jak mi bebechy chce wytelepac a Ty mowisz ze to komfort to sorry :)))))

ja mam 1BV moze 1BE lepsze hmmm

zreszta wiesz jak jest jeden lubi pomarancze a drugi .... :))

Opublikowano

ale w jeździe 1BE niczym nie różni sie od 1BV,brat ma 1BV i mówi,że chyba mój jest twardszy,może amory są mniej zużyte.

Opublikowano

ale w jeździe 1BE niczym nie różni sie od 1BV,brat ma 1BV i mówi,że chyba mój jest twardszy,może amory są mniej zużyte.

Ja jestem bardzo zadowolony z 1BE, dla porownania jak przesiadam sie do zony Golfa IV (zwykly zawias) to wydaje mi sie, ze jade kolyska bo tak buja, ze mam wrazenie, ze zawiecha do roboty. Juz raz ja prawie przegadalem, ze jej na sportowy zawias wymienie ale sie rozmyslila. 1BE z 19" w PL jednak czuc bardziej niz w DE :wink4:

Opublikowano

Muskel - ja mowie o DE smignij do Stuttgartu a sam zobaczysz jakie sa drogi w BW toz to jest kur... masakra!!! miliardowe prezety dla grecji sku... zrobily a teraz nie ma w schwabenlandzie na drogi nie ma kawalka ktory albo nie ma dziur albo laty juz popekanej na tej dziurze !

Opublikowano

Muskel - ja mowie o DE smignij do Stuttgartu a sam zobaczysz jakie sa drogi w BW toz to jest kur... masakra!!! miliardowe prezety dla grecji sku... zrobily a teraz nie ma w schwabenlandzie na drogi nie ma kawalka ktory albo nie ma dziur albo laty juz popekanej na tej dziurze !

Takie czasy przyszly, bida z nedza :polew:

Opublikowano

Takie czasy przyszly, bida z nedza :polew:

no mowa jeszcze 2 lata a beda gorsze niz w polsce!! wiecej aut wieksze wyniszczanie a kasy na remonty niema!

piekny wykresik malina :))[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:41_________________________________________________po obejrzeniu i naocznym rozpoznaniu tematu --- fura jest mega!

Opublikowano

Brysio

Nie badz skromny, kto tu z nas S-Linem smiga :cool1::tongue4:

Opublikowano

Auto cały czas wygląda fajnie i może dobrze,że nie zabrnąłeś w czarny. :cool1:

2.5 z gratisem i z 25KM przyrostu :good: ,co na to powiedzą właściciele 1.9? :decayed: