Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Navi - pomoc w zainstalowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wlasnie rozmyslam nad zainstalowaniem navi rns do mojej audi a4 b6.(mam radio na 1din) I mam takie pytanko czy znalazl by sie ktos kto pomogl by mi z montazem albo moze znacie jakis warsztat co by mogl to zrobic??oczywiscie chodzi mi o montaz i zakodowanie wszystkiego.Najlepiej ktos z wroclawia lub okolic.z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

dzieki.juz przegladnelem cale forum :cool: :cool: :cool: i z zamontowaniem to moze i bym dal rade ale gorzej z zaprogramowaniem itd,dlatego najlepiej powierzyl bym to komus.patrzylem na allegro i znalazlem tam rozne oferty z bydgoszczy,krakowa gdanska itd ale juz czytalem ze bydgoszcz to lipa a o reszcie nic nie wiem.najlepiej to bylby wroclaw,a moze ktos z klubowiczow by sie podjal?

Opublikowano

Z Wrocławia do Bydgoszczy to jest chyba dalej niż z Wrocławia do Warszawy.

Ja miałem identyczna sytuację jak TY i po radach Alvaro ( wybitny specjalista w tej materii) zrobiłem to co Ty chcesz. Czyli miałem 1 DIN a teraz mam RNS-a i jest :th:

Jeżeli będziesz chciał więcej info to dawaj na PW.

Opublikowano

ja kiedys bede we wroclawiu,jakbys mial wszystkie graty,to bym zrobil

Opublikowano

a kiedy bedziesz we wroclawiu??a wie ktos moze gdzie mozna dostac antene do navi ale do avanta??

Opublikowano

daj spokój z taka antena,montuje sie pod deska antenke i tyle

Opublikowano

musi byc oryginal zadnej lipy

Opublikowano

lipy nie ma tylko dachu nie trzeba wiercic

Opublikowano

ale jakos z ta antenka na dachu audi bardziej mi sie podoba,chyba ja kupie i jeszcze pomaluje pod kolor auta