piotrcar Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Witam.Wlasnie rozmyslam nad zainstalowaniem navi rns do mojej audi a4 b6.(mam radio na 1din) I mam takie pytanko czy znalazl by sie ktos kto pomogl by mi z montazem albo moze znacie jakis warsztat co by mogl to zrobic??oczywiscie chodzi mi o montaz i zakodowanie wszystkiego.Najlepiej ktos z wroclawia lub okolic.z gory dziekuje i pozdrawiam
marcin j Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t12081.0.html;highlight=rnse+od+a+do+z Tu bardzo dużo info , a kolega alvaro to ekspert w dziedzinie navi :th:
piotrcar Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 dzieki.juz przegladnelem cale forum :cool: i z zamontowaniem to moze i bym dal rade ale gorzej z zaprogramowaniem itd,dlatego najlepiej powierzyl bym to komus.patrzylem na allegro i znalazlem tam rozne oferty z bydgoszczy,krakowa gdanska itd ale juz czytalem ze bydgoszcz to lipa a o reszcie nic nie wiem.najlepiej to bylby wroclaw,a moze ktos z klubowiczow by sie podjal?
lexpar Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Z Wrocławia do Bydgoszczy to jest chyba dalej niż z Wrocławia do Warszawy. Ja miałem identyczna sytuację jak TY i po radach Alvaro ( wybitny specjalista w tej materii) zrobiłem to co Ty chcesz. Czyli miałem 1 DIN a teraz mam RNS-a i jest :th: Jeżeli będziesz chciał więcej info to dawaj na PW.
ctv Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 ja kiedys bede we wroclawiu,jakbys mial wszystkie graty,to bym zrobil
piotrcar Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Opublikowano 31 Maja 2008 a kiedy bedziesz we wroclawiu??a wie ktos moze gdzie mozna dostac antene do navi ale do avanta??
pre_pl Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 a kiedy bedziesz we wroclawiu??a wie ktos moze gdzie mozna dostac antene do navi ale do avanta?? no na przykład tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_antena_gps-t33130.0.html
ctv Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 daj spokój z taka antena,montuje sie pod deska antenke i tyle
ctv Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 lipy nie ma tylko dachu nie trzeba wiercic
piotrcar Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 ale jakos z ta antenka na dachu audi bardziej mi sie podoba,chyba ja kupie i jeszcze pomaluje pod kolor auta
Rekomendowane odpowiedzi