adamq Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Witam. Zainteresowałem się ostatnio takim telewizorkiem: http://www.nokaut.pl/telewizory-lcd/tv-lcd-samsung-le37a551.html do tego PS3 + Creative Z5500. Jak myślicie, będzie to opłacalna inwestycja? Może znacie jakieś sklepy z wyżej wymienionym sprzętem w dobrych cenach? Musi ładnie grać i wyglądać. Z góry dzięki za odpowiedzi
marewel Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Mam jakiegos Samsunga ale 26'' i ma jedyna wade czyli slaby dzwiek wrecz beznadziejny,planowalem zakup 40'' ale jeszcze poczekam. Zalezy co rozumiesz pod pojeciem "oplacalne" bo za rok najnowszy model bedzie pare stowek tanszy.Mysle ze Samsung to jednak niezly wybór.
adamq Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 Zalezy co rozumiesz pod pojeciem "oplacalne". Głównie chodzi mi o stosunek ceny do jakości.
mcm Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 ja mam takiego tylko 32" juz 2 lata i jestem bardzo zadowolony :th:
Mad_MAX Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Odnosnie glosnikow to kup sobie Geniusy 5000 GWARANTUJE , ze nie bedziesz zalowac :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi