Fernandes Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam Problem Moj dotyczy zaparowanych szyb oraz wody zbierającej Sie na dywanikach. Przestudiowałem wiele wątków na ten temat, ale nic nie sprawiło żeby pomogły mi w naprawie problemu. Ostatnimi czasy postanowiłem "nabic" klimatyzacje i człowiek, który sie tym zajmował podpowiedział mi ze brakuje mi tzw. spustu wody, który znajduje sie nad filtrem kabiny zakończony lejkiem, który odprowadza wodę na zewnątrz. W moim przypadku woda leci do filtra i stad podejrzewam moj problem wody w kabinie. Przeszukałem portale aukcyjne nie mogę nic takiego znaleźć. Proszę o poradę czy ten element kupie jako nowy w sklepie ? Czy zostaje serwis? Czy tylko i wyłącznie używka? Moze ktoś posiada cos takiego na zbyciu ? Pozdrawiam:)
mrogal Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 witamproblem moj dotyczy zaparowanych szyb oraz wody zbierającej sie na dywanikach. Przestudiowałem wiele wątków na ten temat, ale nic nie sprawiło żeby pomogły mi w naprawie problemu. Ostatnimi czasy postanowiłem "nabic" klimatyzacje i człowiek, który sie tym zajmował podpowiedział mi ze brakuje mi tzw. Spustu wody, który znajduje sie nad filtrem kabiny zakończony lejkiem, który odprowadza wodę na zewnątrz. W moim przypadku woda leci do filtra i stad podejrzewam moj problem wody w kabinie. Przeszukałem portale aukcyjne nie mogę nic takiego znaleźć. Proszę o poradę czy ten element kupie jako nowy w sklepie ? Czy zostaje serwis? Czy tylko i wyłącznie używka? Moze ktoś posiada cos takiego na zbyciu ? Pozdrawiam:) ntd
Rekomendowane odpowiedzi