NikoA4 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 kupilem radio Audi concert CD 1DIN Z B6 ,z ksiazka i kodem,ale nie moge wpisac kodu.probowalem sposobem z instrukcji TP+RDS,ale niestety nie pojawia sie 0000.W czym jest problem?
NikoA4 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 nadal nie dziala,naciskam te guziki jednoczesnie
domin79 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 nadal nie dziala,naciskam te guziki jednoczesnie tu masz opisane co i jak http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-radia-audi-2021/
NikoA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wszystko ladnie opisane,ale niestety nie dziala,to znaczy nie pokazuje sie 1000,trzymam te guziki 20sek i nic. co z tym mozna zrobic?
jarek_ns Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zacznijmy od tego co jest na wyświetlaczu. Code czy safe? Jak safe to nie wpiszesz kodu. Włącz zaplon i zostaw włączone radio na ponad godzinę i pojawi sie code a potem wpiszesz kod. Sent from my iPhone using Tapatalk
NikoA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 na wyswietlaczu mam safe,radio dostaje prad bez wlaczonego zaplonu,to czy musze jeszcze wlaczyc zaplon? bez zaplonu juz zoztawialem radio wlaczone na ponat godzine,gdy wrocilem do auta radio bylo wylaczone i nadal nie chcialo dzialac.sprobuje jeszcze na wlaczonym zaplonie.
jarek_ns Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jak ci napisałem żebyś zostawił włączony zapłon, to po coś to było. Radio bez zapłony wyłączy się po upływie 30-60min. Włącz zapłon i radio idź na piwo i wróć za dwie godziny, potem wpisz kod i wyślij mi czteropak.
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zrób tak jak ci koledzy piszą. 1 złe wpisanie kodu blokada radia na około 15 min 2 złe wpisanie na 30 minut 3 złe na około godzinę lub dłużej zostaw auto na zapłonie i czekaj
NikoA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 czkam juz prawie 2 godz i nic na wyswietlaczu SAFE,funkca do wpisywania kodu nie dziala.czekam jeszcze. jak ktos wpisal blednie 10 razy kod to bede czekal cala dobe,
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 czekaj czekaj. słyszałem że niektórzy szpece wkładają radio do zamrażarki aby troszkę go przemrozić
jarek_ns Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 czkam juz prawie 2 godz i nic na wyswietlaczu SAFE,funkca do wpisywania kodu nie dziala.czekam jeszcze.jak ktos wpisal blednie 10 razy kod to bede czekal cala dobe, Jakie miałeś wcześniej radio. Sent from my iPhone using Tapatalk
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ja jak miałem wcześniej concerta i dzieci mi go zablokowały też musiałem czekać i to długo coś koło 3 godzin jak nie więcej
NikoA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 w aucie mialem dokladnie takie same radio,tylko chcialem zmienic bo guziki sa mocno wytarte,
jarek_ns Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To tylko czekać i nic w tym czasie nie grzebać przy radiu.
NikoA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 niestety po 3 godz nic,musialem wylaczyc zaplon.ale mialem czekac az co?Napis SAFE zmieni sie na?
grippen Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ma się zamienić na ---- trzeba czekać i to dość długo
NikoA4 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tak dlugo czekalem az bateria mi padla 6h moze wiecej.Jak poszedlem do auta to radio bylo wylaczone,na fisie nic tylko wszystkie kontrolki sie swiecily,a niektore mrugaly.Problem bo chwilowo nie mam vag-a,a napewno sporo bledow sie zapisalo?Ciekawe jak bedzie z uruchomieniem auta teraz?
jarek_ns Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To coś z tym radiem jest nie tak. Jak masz stare i poza guzikami było wszystko ok to przekręć panel z nowego. Zrobisz to w 10min i po sprawie. Albo oddaj nowe radio. Odblokowanie nigdy nie trwało więcej niż 3h. Może ktoś wpisywał zły kod na upartego i zablokował radio na amen. Wtedy tylko serwis RTV da mu radę.
NikoA4 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tak zrobie przeloze panel, ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- panowie radio dziala, z nerwow docisnelem mocno te guziki i shock zadzialalo.nie podejrzewalem wczesniej guzikow,bo mikrostik dzialal ok . Dzieki wszystkim za pomoc. Problem rozwiazany.
Rekomendowane odpowiedzi