darioo99 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Cześć Muszę wsadzić LPG do swojego karawanu i żeby sobie to jakoś osłodzić chcę trochę dłubnąć tego rzęcha. TIP i TP/DP + program mi wystarczy. W związku z tym mam parę pytań: 1. Czy jest ktoś na forum kto mógłby mi wyspawać TIP i TP/DP do AEB? 2. Czy wtryski po programie będą się zapętlać czy trzeba je zmieniać na większe? 3. Czy ktoś w ogóle będzie chciał dłubać takie padło z dużym przebiegiem? 4. Czy na LPG nic mi nie wybuchnie ? Nie mogłem się zdecydować do którego działu to dać więc jak coś nie tak to proszę o przeniesienie.
bakuś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wsadzaj gazior tylko dobry i ciesz się tanią jazdą, o nic się nie martw. A jak chcesz coś podłubać to zapraszam do mnie. PZDR
SebolA4 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Więc tak: 1.Jak najbardziej polecam kolegę bakusia, z dwa lata temu spawał co nie co w aucie którym jeżdżę i to co wyspawał jest sprawne do dziś i ma się bardzo dobrze:good: 2.Jeśli nie planujesz większej mocy niż 180 KM i masz sprawne wtryski to nie powinno być konieczności zmiany.Chyba,że chcesz więcej KM to mam komplet wtrysków pasujących pod mody do AEB o wydajności 350cc, obecnie masz 210 cc.Sam mam u siebie taki komplet (te nie pętlą). 3.Przebieg nie ma nic do tego. 4.Dobry fachman od LPG ogarnie twój silnik nawet po modach bez najmniejszych problemów włącznie z ewentualnie pętlącymi wtryskami. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi