pablo_ua4 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pany wybieram sie w przyszlym tygodniu nad polskie morze w okolice Władysławowa-Karwia zna ktos tam moze jakies fajne noclegi?? I jak cos chętnie wpadne na jakiegos spota jak ktos robi w tamtych okolicach:decayed:
domin79 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pany wybieram sie w przyszlym tygodniu nad polskie morze w okolice Władysławowa-Karwia zna ktos tam moze jakies fajne noclegi?? I jak cos chętnie wpadne na jakiegos spota jak ktos robi w tamtych okolicach:decayed: Musti tam teraz siedzi jak cos to podeśle Ci na pw nr i niech lazi i szuka:wink:, nie jedz do Karwi bo sie zanudzisz:facepalm:
pablo_ua4 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 nie wiem nie byłem dlatego wole zapytac ale ja tez nie zbytnio lubie tłok jak jest tak ze nie ma sie gdzie polozyc na plazy daj nr to zadzwonie do niego
janusz_stg Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pensjonat "POD DĘBEM" w Karwii .Ul .Pustki. Cisza spokój miejsce na parkingu i place rekreacyjne. Nie karmią. Ok.300-500 m od morza.
Rekomendowane odpowiedzi