arasxxx Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam kolegów . dostałem ostatnio ori subwoofer i chciałbym sobie wrzucić go do sedana . w nadkole mierzyłem pasi ekstra mam tylko problem z kabelkami który kolorek od czego do niego trzeba podłączyć . Bo chce wykorzystać wiązkę to cą idzie do ori wzmacniacza w głośnikach z półki bo z subwoofera jest wyjście i można te głośniki podpiąć . Jak by ktoś wiedział który kolor na wzmacniaczu od czego jest i jak ma to być podłączone to bym był bardzo wdzięczny. U mnie na wyjściu są : gruby i cienki czerwony , tak samo czarne 2 , 1 brązowy , jeden niebieski i po 2 zielone i 2 żółte . co do czego panowie wpiąć ??
Kwinto69 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 i nic bo też myślałem nad taką zabawka do bagażnika:hi:
damian12759 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 chyba najlepiej dokupić ori wiązkę za pare groszy i po klopocie
Zerwi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Może to pomoże http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/sub-problem-kabelkami-230299/
arasxxx Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 już podłączone i super gra z kombi pasi do sedana bez większego problemu
Rekomendowane odpowiedzi