tomajmycha Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć gdzie znajduje się sterownik SRS Airbag w A4 B6 i jeżeli ktoś wie jak go wymontować proszę o info. Może już była taka informacja ale ja jakoś nie znalazłem wątku na forum. Pozdrawiam
Wąski Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Jest centralnie pod klimatronikiem,radiem.Rozebrać trzeba cały środkową konsolę, dużo pracy przed Tobą, :gwizdanie: jeśli chcesz można skasować błąd przez vaga.
tomajmycha Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 Czy po takim kasowaniu błędu mam pewność, że z "poduchami" wszystko będzie ok. Będą sprawne?[br]Dopisany: 26 Maj 2008, 12:41 _________________________________________________Czytałem gdzieś na forum, że lepiej tego nie "naprawiać" tylko wymienić. Proszę o radę. Z góry dzięx.
Wąski Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Oczywiście że nowy to nowy ale cena zadzwoń na pewno udzielą Ci informacji i doradzą http://www.a4-klub.pl/smf/aibagi_hiuart_sprzedaz_i_regeneracja_airbagow_elektronika_samochodowa_klimatyza-t25881.0.html
tomajmycha Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 Dzieki za info. Tylko problem jest w tym, że jestem z Poznania i do Krakowa to ciężko z takim czymś podjechać. Zna ktoś może zaufany warsztat w okolicy P-ń który mnie profesjonalnie obsłuży?
Wąski Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 A dzwoniłeś do nich.Mają swojego szwagra w Poznaniu który się tym u Was zajmuje. i po problemie
tomajmycha Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 Ok. Dziex za pomoc będę dzwonił do nich. pre_pl dzięki za foty. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi