Fabian_7 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam, mam problem z bagażnikiem w sedanie A4 2001 bagażnik nie otwiera się przez zamek w klapie po naciśnięciu i przez guzik w kluczyku słychać tylko jak silniczek tak lichutko chodzi jak by nie miał siły go otworzyć w słoneczne dni gdy jest gorąco już w ogóle nie działa czasami ma przebłyski jak jest chłodniej na dworze kiedyś otwierał się normalnie ale jak zamknąłem klapę to jak chciałem go znowu otworzyć to już nie działał tylko tak słabo silniczek było słychać jakby chciał otworzyć ale nie miał siły takie same objawy występują po próbie otwarcia z kluczyka przez guzik proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić jak muszę gasić auto żeby otworzyć bagażnik :/
krzysiekml Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 półprzewodnik się wysypał tzn. taka blaszka w siłowniku tylnej klapy,poszukaj na forum jest opisane jak to zrobić. tu masz opis jak i co http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-silniczka-zamka-bagazniku-172481/
Fabian_7 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Super dziękuje za pomoc wszystko fajnie opisane zabieram się za naprawę oby się udało z pozytywnym skutkiem
Fabian_7 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udało się, wymieniłem tą blaszkę i wszystko działa prawidłowo i z kluczyka i z zamka w klapie bardzo dziękuje za pomoc krzysiekml pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi