author0928 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam !!! Jak w temacie... Kumpel zamierza wrzucić do drzwi swojej B5 głośniki DLS R6a i pytanie czy zmieszczą się czy ktoś montował ponieważ głębokość montażowa tych głośników to 76 mm... Wiem że sam wkładałem Pb o głębokości 60mm i trzeba było przycinać plastik silniczka szyby by weszły... Nie wiem natomiast jak z tymi DLSami, a szkoda wydawać kasę by później nie wsadzić głośnika... Ma ktoś już takie głośniki u siebie ?
rysiuu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Bez przerabiania tapicerki drzwi R6a do B5 nie zmieścisz
author0928 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A Dego Po 650?? 67mm?? Wejdą?? Słyszałem że to również rewelacyjne głośniki
Kowi87 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nic nie wejdzie co ma wiecej niż 65mm, ten max to juz jest tez na upartego, najlepiej mieszczą sie w granicy 60mm w drzwi bez przerabiania boczków Jak chcesz wiecej upchać to wychodzisz głosnikiem poza tapicerke
Rekomendowane odpowiedzi