boguki Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 psychol1986 spokojnie z kół cię nie wyrwie, na zakrętach też nie odfruniesz:) Jak znajdziesz w odpowiedniej cenie to kupuj, zimą na wypad na narty/deskę niezastąpiony, zwłaszcza w sedanie:) A i latem też możesz pozwolić żonie/dziewczynie na zabranie większej ilości butów:wink:
daniels Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ja mam thule 780 spalanie wzrosło 1litr,spokojnie jedzie się z nim 140-160km/h....
domjenick Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Pany a używa ktoś opcji, box + uchwyt na rower ? Jaki uchwyt polecacie ? do avanta, to coś takiego można załadować3 BIKE HIGH LEVEL CAR CYCLE BICYCLE CARRIER BOOT RACK | eBay a do sedana takie coś 2 BICYCLE CARRIER CAR RACK BIKE CYCLE TOWBAR UNIVERSAL FITS MOST CARS NEW | eBay i jeszcze na dach Car Roof Upright Bike Rack Cycle Carrier MAT1 X2 | eBay za tą cenę-to sie opłaca, bo i tak nie użyjesz tego więcej niż paręnaście razy w roku
dzieju-Lublin Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 strasznie drogie te bagażniki thule. Czy macie jakieś doświadczenie z tańszymi? Jeśli tak to jakie firmy polecacie? Mam A4 Avant z '97
norbi3000 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Koledzy posiadam bagaznik dachowy THULE (belki, uchwyty narciarskie i stopy pod relingi), z racji ze juz nie posiadam avanta tylko sedana chcialbym ten zestaw zaadaptowac do obecnego pojazdu, znalazlem na jednej stronce ze musze wymienic stopy na te do sedana oraz kit dopasowujacy do a4 sedan link tutaj: Bagażnik Audi A4 4-dr Sedan 2001>2007 porównaj ceny cena lekko poraza bo za stopy 361 zl, a za kit 122 zl (to jeszcze ok), sprawdzalem alledrogo i nic konkretnego nie znalazlem i tu mam pytanie czy do moich belek moge zamontowac stopy i kit innej firmy niz thule z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam 1
Złoty Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam Skorzystam i tutaj zapytam odnośnie bagażnika bazowego do Audi A4 b6 Avant. Mianowicie jakich długich belek potrzebuję do auta? Wiem że są różne wymiary. Nie chcę żeby belki te wychodziły mi za bardzo za obręb relingów. Nadmienie że chcę kupic bagażnik firmy Thule WingBar
Lukasz1221 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A ja odkopie trochę temat Odnośnie A4 B6 - czy np. z modelu A4 B5 bagażnik pasuje? Albo np. używki z innych aut pasują może? Chodzi o sedana.
Paul123 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Witam mam pytanie czy Thule WingBar Edge od a6 c7 avant pasują do naszych a4 b9 avant ?.. na stronie producenta pierwsza ma taki sam rozmiar ale już druga jest węższa ?
Rekomendowane odpowiedzi