Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

White/Black Beast - BMW Z4 E89 2010 M-Pakiet Full opcja - Update sound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

chlopaki w pl przerobia na zagato bez problemu :))

zdjecie cienkie bo i lapy sie trzesa przy tej predkosci ciezko kiere i koma trzymac :))

Image0048.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Doopa nie ucieka przy takiej prędkości ? W ogóle jak z trakcja przy takiej mocy i tylnym napędzie ?

Opublikowano
  • Autor

0 problemow z trakcja jesli masz wlaczone esp ale mozna w 2 sposoby wylaczyc jesli wylaczysz samo esp przyciskiem to dziala asr i jakies inne systemy tez ale jesli przelaczysz zawiszenie na sport+ to wsztyko inne razem z esp zostaje wylaczone powiem szczerze raz tak zrobilem i jak mu depniesz to d*pa tanczy a na mokrym to juz wogole wtedy byla jadza

ale normlanie jesli masz na sport/normal i wsztykie systemy wlaczone nie ma najmniejszych problemow

powiem jedno powyzej 250kmh tylko prosta w zakrety boje sie wchodzic jakies takie dziwne uczucie ze auto jest niestabilne i buja nim troche w audi tego nie mialem w probnych jazdach r8 dlatego moj kolejny cel r8:))

Opublikowano

Fura konkret do lansu :naughty:

Takiego dachu brakuje w audi, kiedy chcesz to masz coupe albo cabrio i nie boisz się że ktoś Ci przejdzie nożem po szmacianym dachu który grubą kasę kosztuję..

R8? Wysoko mierzysz :kox:

Opublikowano
  • Autor

juz bym dawno mial jak by koles sie nie rozmyslil najpierw r8 szukalem ale ze nic nie bylo w dobrej kasie wynalazl sie z4:wink:

Opublikowano

Ale między R8 a taką Z4 jest chyba dość spora różnica w kwocie:eusathink:

Nie lookałem co prawda jak potaniały te auta ale to są inne segmenty w klasie.

Opublikowano
  • Autor

e tam uzywki chodza w roznicy okolo 10 do 15tys euro oczywiscie mowie o r8 2008 i z4 2010

---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

naturalnie trzeba od prywatnego kupic bo od handlarza to zapominj

Opublikowano

Ja tylko dodam że wczoraj jeździłem nówką TTRS 340KM 1450KG ogólnie bajka jak i dźwięk 2.5T R5 a chodzą od 150tys do 200 tys zł jak tak patrzyłem na szybko.

U Ciebie jest wolnossący czy na turbinie jeśli tak to jakieś plany co do zwiększenia mocy?

Opublikowano
e tam uzywki chodza w roznicy okolo 10 do 15tys euro oczywiscie mowie o r8 2008 i z4 2010

---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

naturalnie trzeba od prywatnego kupic bo od handlarza to zapominj

15k EURO za R8 2008r.? Coś nie bardzo chyba..... Oferta - Audi R8 - Samochód osobowy AUDI R8 QUATTRO,CARBON - nr nadwozia WUAZZZ4268N001555 - rok produkcji 2007 - data I rejestracji 09.07.2007

Opublikowano

majkel źle zrozumiałeś..

Napisał że różnica jest ok 15K między R8 z 2008r a Z4 z 2010r.

Opublikowano

teraz widzę mój błąd. Źle doczytałem :D Graty fajnej fury

Opublikowano
  • Autor
No no ale bawara brak słów http://cosgan.de/images/smilie/teufel/d045.gif

a czemu nie ma przeciwmgielnych

nie maja te wersje przeciwmgielnych bo maja bixenony z regulacja poziomu oswietlenia tzw dynamic light same sie jakos do mgly dostrajaja tyle zreszta tez we mgle swieca wyrazniej a przy ostrym hamowaniu wskakuja awaryjne deczko panowie nacudowali z elektronika :decayed:

Opublikowano

majkel zapac akcyze od tego r8 te 18 % :polew:

Opublikowano
  • Autor

to jest wolnyzasysak :) nie chcialem tego na turbinie bo strasznie duzo z nimi problemow wystarczy w necie poszukac problem z hydro i temperatura silnika tak ze ja tam jakos wole sprawdzona technike jak poprawia po FL to sie pomysli a teraz podniose mu moc i tez bedzie jakies 330ps

ttrs ma mniejsza pojemnosc ale tez sie niezle kreci jezdzilem takim ttrs ale mnie sie one jakos nie podobaja wygladowo juz lepiej rs5 ale w tych znow ten srodek mnie nie przekonuje jakos

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

majkel zapac akcyze od tego r8 te 18 % :polew:

dlatego ja melduje auta w de bo sie w zlodziejskim pl systemie nie oplaca albo kombinacje alpejscie trzeba stosowac wtedy to tak :)

dodam jeszcze wczoraj zrobilem dosc ze tak powiem szybko jakies 500km (2x230 + na miejscu) i 100euro poszlo w wydech :))

ale nie zaluje ani jednego spalonego euro naprawde budzi we mnie to auto emocje :decayed::naughty:

oszczednie jezdze moja b7 :)

Opublikowano

Fajny gokart ... i wabik na lachony :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzieki :decayed: ale ja tylko do kosciola wiesz jak jest:wink::grin:

Opublikowano

Do kościoła to na dziewczęta ze scholi śmigasz, czy te w czarnych, długich ciuchach?:decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

wiesz tylko te w czarnych do white mobila pasuja :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

pussy magnet :)

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed: ot tam normalny bialy mobil :)

ta felga jak widac no fotkach nie taka straszna na zywo o wiele lepiej

dzwiek wydechu chcialem dodac ale nie mam jak wiec narazie bedzie bez :)

---------- Post dopisany 04-09-2012 at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 21:01 ----------

kurde wrzucilem filmik na wrzute wczoraj i do dzisiaj nie ma linka ile to moze trwac?