Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

White/Black Beast - BMW Z4 E89 2010 M-Pakiet Full opcja - Update sound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kurw... nic mi nie mow o mandatach musze prawko na miesiac oddac na 50 mialem 87 i mnie nagrali zlamasy:facepalm:

Opublikowano

To podobnie ma Wojewódzki w Warszawie sowim Aventadorem, porusza się tylko po wybranych trasach, parkuje na sprawdzonych (wjazd,wyjazd) parkingach itp

Opublikowano
  • Autor

Nowak moze masz racje

ja moja r8 bylem na plycie i moja daje 438ps seria wiec tutaj pasuje wszystko

te 330 - 380 masz z rs4 gdzie odpowietrzenie silnika oraz system dolotu jest nieporownywalnie inny niz w r8 i nie kreci sie do 9tys jak r8

o takich problemach w r8 nie slyszalem nigdy a wiele forow niemieckich przeczesalem przed zakupem i nie tylko niemieckich

ja mam skrzynie manula wiec nie wiec co w niej starego :):) i nie chce zadnych r-tronic czy s-tronic tylko manual

no niestety niski to on jest i trzeba max uwazac nawet na wjazdach do parkingow bo mozesz przytrzec

Opublikowano
Nowak moze masz racje

ja moja r8 bylem na plycie i moja daje 438ps seria wiec tutaj pasuje wszystko

te 330 - 380 masz z rs4 gdzie odpowietrzenie silnika oraz system dolotu jest nieporownywalnie inny niz w r8 i nie kreci sie do 9tys jak r8

o takich problemach w r8 nie slyszalem nigdy a wiele forow niemieckich przeczesalem przed zakupem i nie tylko niemieckich

a masz wykres ? :) na te 438ps :> ?

r8 4.2 to bardzo fajne szybkie auto ... do lansu i do szybkiej jazdy zarowno na prostej ale i po zakretach

ale na "papierze" odstaje od konkurencji. co nie zmienia faktu ze dalej robi mega wrazenie na ulicy.

ps. fajnie by bylo jakbys zalozyl osobny nowy temat o swojej r8 i dodal wiecej zdjec bo chetnie przeczytam jakis dokladniejszy opis i wrazenia oraz obejrze ta sztuke :)

Opublikowano
  • Autor

jak zaloze watek dodam wykres koles ma mi podeslac na maila

Opublikowano

a ja powiem tak.. na bogato. zazdroszczę. po prostu zazdroszczę. moim marzeniem jest nie tyle posiadać, co przejechać się R8 V10. naprawdę, szczerze Ci gratuluję. :good: oby służyła Ci wiernie i dobrze oraz powodowała ogromnego banana na twarzy przy pokonywaniu kolejnych kilometrów :hi:

Opublikowano

No właśnie z tym tematem racja bo zaraz zieloni się zainteresują :wink:

Opublikowano
  • Autor

watek juz jest

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/r8-v8-silver-golas-255054/#post3190142

---------- Post dopisany 18-12-2012 at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2012 at 12:43 ----------

ostatnie fotki z pozegnania betki juz z nowa wlascicielka :confused4:

img7132az.jpg

img7135a.jpg

img7137a.jpg

Opublikowano

Ale Laleczka :kox:

Opublikowano
:kox::kox:
Opublikowano
  • Autor

fajna laseczka :) ale zajeta niestety :kwasny:

Opublikowano
watek juz jest

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/r8-v8-silver-golas-255054/#post3190142

---------- Post dopisany 18-12-2012 at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2012 at 12:43 ----------

ostatnie fotki z pozegnania betki juz z nowa wlascicielka :confused4:

http://img545.imageshack.us/img545/3888/img7132az.jpg

http://img542.imageshack.us/img542/1444/img7135a.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/1060/img7137a.jpg

Piekna kobieta i piekne auto :thumbup1: to napawa optymizmem, mamy za sobą czasy bogatych babć za kierownicą takich aut :wink:

Opublikowano

Samochód ? :wink::grin:

Przewiozłeś panią R8 ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie ale jestesmy umowieni na drive test :):decayed:

Opublikowano

Samochód ? :wink::grin:

Przewiozłeś panią R8 ? :naughty:

Taaa samochód :polew:

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

:naughty:

jeszcze nie ale jestesmy umowieni na drive test :):decayed:
Opublikowano

[/color]jest tez rs6 5,2 fsi na turbinie ten to zostawia najsilniejszy r8 560 ps w krainie marzen :))

ale s6 ma chyba 3.0 333ps jesli sie nie myle ta najnowsza naturalnie ta wczesniejsza miala 4,2 fsi ale z ta buda nie da rady r8

s5 coupe przedlift ma 4.2 354KM

s5 polift coupe / s5 sportback i s5 cabrio oraz s4 b8 maja 3.0 333KM

rs6 c6 ma 5.0 tfsi a nie 5.2fsi ;)

i jest to 5.0 + 2 turbiny i 560KM

s6 c6 ma 5.2 fsi bez turbin i 435KM

s6 c7 ma 4.0 TFSI i 420KM

s8 d4 ma 4.0 TFSI i 520KM

RS6 c7 ma 4.0TFSI i 560KM

i akurat sie z szymeniem zgadzam bo sam widzialem testy w ktorym s8 d4 robilo 3.5s do 100km/h :) a sam najpierw w to nie wirzylem...

w testach ktore czytalem z gazet mierzone s7 ktore ma ten sam silnik co s6 c7 i 0-100 robilo 4.2 z testu

wiec mysle ze te 3.9- 4.0 do 100km/h jest realne

natomiast dane typu 3.7 to audi samo podalo ale do 60 mph :) czyli 96km/h :)

Niestety w tym aucie pomiedzy 96 a 100km/h jest zmiana biegu ktora trwa tyle co nic ale jednak cos trwa i pare dziesiatych czasu zabiera.

druga sprawa to taka ze r8 4.2 FSI nigdy za bardzo nie jechalo ( w teoretycznym tego slowa znaczeniu ) bo jest tam silnik 4.2 fsi ktory jak kazdy wie lubie zbierac w sobie nagar i nie trzymac mocy ( na racingforum sa wykresy aut typu 330-380KM )

ale r8 mimo ze " nie jedzie " w porownaniu do s6 c7 o tej samej mocy .... to pewnie frajda z prowadzenia, wyglad, oraz ogolny FUN jest duzo lepszy :)

pozatym r8 to juz stosunkowo stare audi w porownaniu do s6 c7 ( a zwlaszcza silnik wolnossacy 4.2fsi vs 4.0TFSI ) i skrzynia tez w porownaniu do s-tronic`a ( chyba stronic tam siedzi ? ) z s6 c7 to juz tez "wiekowa" konstrukcja.

temat kto kogo objedzie lepiej odpuścić bo to temat w stylu spalania i legend ile to pali 1.9tdi w mieście 4.5 , 5 w porywach 5.5 :wink:

to tez prawda :)

1. temat spalania

2. temat osiagow gdzie ludzie sie sprzeczaja o dziesiate sekundy

3. temat diesel vs gaz vs benzyna

to trzy najfajniejsze tematy ;D

RS6 C6 ma 580 KM a nie 560 jak napisałeś.

Opublikowano

i po tej wspaniałej płacie zamknąłbym temat skoro auto i tak sprzedane!!!!

Opublikowano
  • Autor

rs6 ma 5.0 albo 5.2 na turbinie stad chipy po 780ps

no mozna w sumie zamknac :decayed:

Opublikowano

[/color]jest tez rs6 5,2 fsi na turbinie ten to zostawia najsilniejszy r8 560 ps w krainie marzen :))

ale s6 ma chyba 3.0 333ps jesli sie nie myle ta najnowsza naturalnie ta wczesniejsza miala 4,2 fsi ale z ta buda nie da rady r8

s5 coupe przedlift ma 4.2 354KM

s5 polift coupe / s5 sportback i s5 cabrio oraz s4 b8 maja 3.0 333KM

rs6 c6 ma 5.0 tfsi a nie 5.2fsi ;)

i jest to 5.0 + 2 turbiny i 560KM

s6 c6 ma 5.2 fsi bez turbin i 435KM

s6 c7 ma 4.0 TFSI i 420KM

s8 d4 ma 4.0 TFSI i 520KM

RS6 c7 ma 4.0TFSI i 560KM

i akurat sie z szymeniem zgadzam bo sam widzialem testy w ktorym s8 d4 robilo 3.5s do 100km/h :) a sam najpierw w to nie wirzylem...

w testach ktore czytalem z gazet mierzone s7 ktore ma ten sam silnik co s6 c7 i 0-100 robilo 4.2 z testu

wiec mysle ze te 3.9- 4.0 do 100km/h jest realne

natomiast dane typu 3.7 to audi samo podalo ale do 60 mph :) czyli 96km/h :)

Niestety w tym aucie pomiedzy 96 a 100km/h jest zmiana biegu ktora trwa tyle co nic ale jednak cos trwa i pare dziesiatych czasu zabiera.

druga sprawa to taka ze r8 4.2 FSI nigdy za bardzo nie jechalo ( w teoretycznym tego slowa znaczeniu ) bo jest tam silnik 4.2 fsi ktory jak kazdy wie lubie zbierac w sobie nagar i nie trzymac mocy ( na racingforum sa wykresy aut typu 330-380KM )

ale r8 mimo ze " nie jedzie " w porownaniu do s6 c7 o tej samej mocy .... to pewnie frajda z prowadzenia, wyglad, oraz ogolny FUN jest duzo lepszy :)

pozatym r8 to juz stosunkowo stare audi w porownaniu do s6 c7 ( a zwlaszcza silnik wolnossacy 4.2fsi vs 4.0TFSI ) i skrzynia tez w porownaniu do s-tronic`a ( chyba stronic tam siedzi ? ) z s6 c7 to juz tez "wiekowa" konstrukcja.

temat kto kogo objedzie lepiej odpuścić bo to temat w stylu spalania i legend ile to pali 1.9tdi w mieście 4.5 , 5 w porywach 5.5 :wink:

to tez prawda :)

1. temat spalania

2. temat osiagow gdzie ludzie sie sprzeczaja o dziesiate sekundy

3. temat diesel vs gaz vs benzyna

to trzy najfajniejsze tematy ;D

RS6 C6 ma 580 KM a nie 560 jak napisałeś.

fakt moj blad ... literowka z rozpedu :)

---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ----------

rs6 ma 5.0 albo 5.2 na turbinie stad chipy po 780ps

no mozna w sumie zamknac :decayed:

5.0 i 2 turbo

i chipem tam nawet 720km chyba nie zrobisz ...

zeby zrobic ponad 700km to musisz wydech grzebac i kupe innych rzeczy ;)

Opublikowano
  • Autor

mtm robi samym chipem 760ps bynajmniej tak maja w ofercie ale co oni jeszcze grzebia nie mam pojecia