trec1000 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam. Mam odklejoną cała podsufitke. Na początku chciałem kleić, ale nie wiem, czy uda się to ładnie wykonać. Dlatego zmieniłem zdanie i chce ją wymienić. Problem polega na tym, że ciężko dostać w okolicu używke przedliftem. Dlatego też mam pytanie czy może poliftowa by pasowała? Jak wtedy z podpięciem lampek? Pozdro.
Magicbattle Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 pasuje ale musisz miec caly komplet plastiki raczki lampki
trec1000 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A po odczepieniu wszystkiego podsufitke da się wyjąć przez bagażnik? Jade kupić nową i się zastanawiam czy wejdzie mi ona do audi.
Lukasz_N Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przez jaki bagaznik??? Drzwiami wyciagasz bez klopotu. No i tak na logike, bezproblemow to w srodku ciezko ja przewieźść.
trec1000 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tylnie osłony słupków są przykręcone na jakieś śrubki, czy tak jak środek i przód na zaczepy tylko?
Lukasz_N Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Trzymaja sie na zaczepach tylko. Uwazaj zeby ich nie polamac, bo te plastiki po tylu latach na sloncu lubia pekac w rekach. Przerabialem temat osobiscie
trec1000 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wyjąłem podsufitke, ale lekko nie było. Oj kruche są masz rację... Jeden kawałek mi w ręce został :/ Tylnie w końcu odczepiłem tylko od góry bez całego wyhaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi