Michallres Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Myślę że można zrobić w marcu, w którąś niedzielę żeby wszystkim pasowało Teraz jeszcze kwestia miejsca, macie jakieś propozycje ?
zimny21 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak jak było do tej pory kolo ratusza jest ok... Zawsze można się przemieścic:-) też się pisze;-)
Tweak Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Ogarnia ktoś od nas z Wielunia VAGA? Jestem w trakcie odblokowywania fisa na pełnego i potrzebuję kogoś z vagiem, żeby mi to przekodował, bo sam nie mam interfejsu i programu ^^
Michallres Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Czas się przebudzić i ustalić konkrety Moja wstępna propozycja to 22 marca (niedziela) godz 15 koło Ratusza. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje to pisać śmiało, można ustalić inny termin Jest ktoś zainteresowany ? Jeśli tak, to tworzę listę i każdy zainteresowany się dopisze 1. Michallres 2. Rafallpas96 3. Edytowane 7 Marca 2015 przez Michallres
ChiPis Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Kurczaki ;/ ja mam zjazd w niedzielę;/ może 20.03 (piątek) pod wieczór?
Michallres Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Dla mnie tam termin nie ma większego znaczenia Poczekajmy aż inne osoby się wypowiedzą w temacie Jak widać zainteresowanie praktycznie zerowe :/ Ktoś jeszcze chętny na piątek 20.03 ?
zimny21 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Ja bym się chętnie spotkał tylko ze będę w Polsce dopiero od świat...
ChiPis Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Chyba najszybciej wszystkim będzie pasowało w któreś świąteczne popołudnie Panowie, może jakiś spocik?
alex181266 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 no pewnie, jakiś by się przydało zrobić.
Michallres Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 BMW widzę że się jakoś zorganizowało i nawet fajne zloty robią na Wieluniu, czas na Audi haha
Tweak Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mało tutaj naszych furek. Żeby tak z 10 osób było to można by jakiś przejazd zorganizować przez miasto ;D
ChiPis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Furek to jest sporo ale na forum ludzi mało [emoji14] można byłoby zrobić jakiś mini zlocik ja zawsze chętny Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Michallres Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 No u mnie na Złoczewie zorganizowałbym trzy A4 i jedną A3 Jak będzie więcej chętnych - to czemu nie
alex181266 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ustalcie date to to chętnie się pojawie, a i kilku kolegów też namówie. Był czas, że regularnie się spotykaliśmy, może czas na reaktywacje tematu?
Tweak Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja jestem na TAK, chętnie bym się zjawił i po oglądał inne furki Tylko trochę lipa bo zima jest i na stalówkach albo słabych felgach połowa Audic jeździ - i to już trochę gorszy efekt wizualny, a można by na Facebooku stworzyć grupę i tam foty jakieś po dodawać tak jak BMW Wieluń.
ChiPis Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Ja to na początek zacząłbym od jakichkolwiek spotkań. Bez znaczenia jest kto ma jakie felgi skoro i tak się nie spotykamy ;P A jak spotkania wejdą w nawyk to akurat każdy wskoczy w letnie chapcie i będziemy się tym chwalić w internetach Chętnie zaproponowałbym najbliższą niedzielę na spotkanie ale już wiem, że ja nie dam rady być. Dlatego moja osobista propozycja to 17.01.2016. Proszę się nią nie sugerować, to tylko propozycja ;PChcę również zaznaczyć, że 22.01 odbywa się duży spot audi w Łodzi https://www.facebook.com/events/1537195249941153/ Edytowane 7 Stycznia 2016 przez ChiPis
Michallres Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Temat trochę ruszył Zainteresowanych z tego co widzę dość sporo, więc coś z tego powinno wyjść Trzeba uzgodnić datę/ godzinę i miejsce i można robić spoty Do Łodzi też myślę się wybrać - mam nadzieję że się uda.
ChiPis Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Miejsce może być dobre na rynku, pod kauflandem no albo pod erą. Innych pomysłów nie mam Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Panowie i jak sytuacja? Może warto byłoby zrobić stronę/ grupę na FB? Więcej ludzi zagląda na FB niż na forum
Michallres Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Można coś pomyśleć ze stronką, pewnie byłby jakiś rozgłos i więcej osób by wpadało na spoty
Rekomendowane odpowiedzi