ROGER Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Marian daj z siebie wszystko i przyjeżdżaj 3-go
KędziorJ Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jutro dam odpowiedź bo wszystko się wyjaśni co do 3-go
audi.wielun Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zapisywać się.Czas zapisów na główną listę skrócony do środy.Po środzie jak ktoś jeszcze wyskoczy to też damy rade
bartodziej.marian Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czytając powyższe posty ma się wrażenie , że większość "Klubowiczów" jest przyczajona i gotowa do dyskusji. musi się tylko znaleźć ten "pierwszy" - rozpoczynający. To dobrze wróży na przyszłość. Swoją drogą , to dzięki !.Każdy potrzebuje od czasu do czasu jakiegoś pozytywnego słowa. Młodzi klubowicze niech nie zaniedbują "przywilejów młodości" bo pewnych rzeczy nigdy nie odrobią. Wiem co piszę !.Grupa może więcej i zachęcam do spotkań. Pozdrawiam czytających i piszących!.
audi.wielun Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ach ta młodzież :gwizdanie: ale 3-go maja marian musisz być Wyślij mi na PW swój nr tel.
krystek900 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Co taka nuda tutaj,żadnych nowinek i sensacji
KędziorJ Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Bo stara ekipa szykuje się na zorganizowany wypad trzeciomajowy :gwizdanie:
audi.wielun Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Bo stara ekipa szykuje się na zorganizowany wypad trzeciomajowy :gwizdanie: To raz,a dwa z tego co wiem, i już widziałem, to co niektórzy zderzaki jeszcze malowali Widzę wszystkich jutro na starcie o 10.00
ROGER Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Bo stara ekipa szykuje się na zorganizowany wypad trzeciomajowy :gwizdanie: To raz,a dwa z tego co wiem, i już widziałem, to co niektórzy zderzaki jeszcze malowali [br]Dopisany: 02 Maj 2009, 10:43_________________________________________________ Bo stara ekipa szykuje się na zorganizowany wypad trzeciomajowy :gwizdanie: To raz,a dwa z tego co wiem, i już widziałem, to co niektórzy zderzaki jeszcze malowali Widzę wszystkich jutro na starcie o 10.00 no i niewiem czy dam rade
ROGER Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Żart nie 30 minut temu wruciłem z pracy i nic mi sie niechce tylko jutro mam wolne
ROGER Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Opublikowano 2 Maja 2009 Byłeś wpisany na listę,musisz jechać najwyżej później dojadę
audi.wielun Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Już lepiej,ale i tak nie za bardzo zadowala.Proszę o 10.00 na starcie
audi.wielun Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 12 km od Wielunia nad rzeką Warta. PS.Cześć
Gość osetti Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 przepraszam, że tak bez przywitania Witam szanowne grono Przyjaciół z Wielunia i okolic, kłaniam się nisko a jakaś mapka dojazdowa?
audi.wielun Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Mapkę zapodam,chętnie dopiszemy do listy obecności
Gość osetti Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 tzn myślałam, żeby się jutro po południu gdzieś wybrać ... ale po pierwsze: dopiero po południu, a po drugie: nie na długo.... nie mam swojego dostępu do neta dzisiaj więc właśnie muszę znikać... jak coś to Marek będę do Ciebie dzwonić..... a może ktoś z ekipy też się wybierze.... będziemy w kontakcie pozdrawiam Osa
audi.wielun Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 tzn myślałam, żeby się jutro po południu gdzieś wybrać ... ale po pierwsze: dopiero po południu, a po drugie: nie na długo.... nie mam swojego dostępu do neta dzisiaj więc właśnie muszę znikać... jak coś to Marek będę do Ciebie dzwonić..... a może ktoś z ekipy też się wybierze.... będziemy w kontakcie pozdrawiam Osa Ok.Luknij tu na to niebieskie kółeczko http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=woj.+%A3%F3dzkie%2C+Kamion&cId=ee05a89a964ddaa6ca009f8c0037cf00062200900032cd15&sId=&Submit=Szukaj&moreCities=1
Rekomendowane odpowiedzi