Vego Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 witam wszystkich chcialem zapytac gdzie moge rozpoczasc szukanie tego problemu ze : nie dziala mi miganie swiatlami dlugimi nie przelaczanie na dlugie tylko takie pulsacyjne manetka nie w dol tylko w gore ? podpowie cos Ktos ? bezpieczniki sa od tego ? ;d
grzegorzmen Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 szukaj winy w przełączniku blendy
Vego Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2012 czyli musze cala manetke robrac nie ma jakis bezpiecznikow od tego?
grzegorzmen Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jak by był spalony bezpiecznik to normalnie długie też by nie świeciły
Vego Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 a podpowie Ktos jak sie do tego zabrac ? ;d
Fr0styyy. Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Poczytaj tutaj jak wyjąć http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-przelacznika-wycieraczek-odblokowanie-pelnego-fis-16394/
hasanbeja Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 miałem to samo kolego przed paroma dniami.... przełączając na różne tryby manetki po lewej stronie kierownicy, użyłem preparatu Kontakt, spryskałem trochę wnętrze [używając takiej dołączonej cienkiej końcówki i działa . Radzę podłożyć coś, gdzie ewentualnie spłynie/skapie preparat, bo jeśli pozostałości Kontaktu skapią na dywanik, czy też podłogę to dość długo będziesz wdychał ten jakże irytujący zapach. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi