jarek23 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam, jestem ciut laikiem w sprawach związanych z elektryką. Wiem że o gustach się nie rozmawia,montuje je tylko ze względu na duże koszty związane z coraz droszą ropą. Coś zawsze zejde ze spalania:) Mam pytanie jak je podłączyć: M-Tech - Produkty Z 1 światła wychodzi czerwony,czarny i biały kabel. W zestawie kabel czerw i czar jako przedłużka. Mógłby mi ktoś opisać gdzie jaki kabel podłączyć i jak się "wpiąć" w postojówki? A4 b6 avf 2004 sedan. Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedź,pozdrawiam:)
Caporeira Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Widzę że nikt nie dopowiedział, także odświeżę. Gdzie najlepiej i najbliżej akumulatora w piąć się w +12 ? Chodzi o to aby to napięcie było w momencie odpaleniu samochodu i znikało w momencie wyjęcia kluczyka ze stacyjki. Z góry dzięki
fejsik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Widzę że nikt nie dopowiedział, także odświeżę.Gdzie najlepiej i najbliżej akumulatora w piąć się w +12 ? Chodzi o to aby to napięcie było w momencie odpaleniu samochodu i znikało w momencie wyjęcia kluczyka ze stacyjki. Z góry dzięki 37 bezpiecznik.
Caporeira Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Już po sprawie, ale dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi