pet3r Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 witam, wywiazala sie mala Off-Topicowa dyskusja nt. drewna w A4 - czy jest to drewno czy nie? pamietam, ze w mojej '95 zdemontowana ramka na konsoli srodkowej byla wykonana ze sklejki, nie wiem natomiast z czego jest wykonana ta ostatnia, polakierowana warstwa. czy ktos moze powiedziec cos na ten temat? moze ma jakies fotki?
bratpit Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja bym obstawiał ze to jakis fornir zgrzewany na ciepło. Bo jeżeli chodzi o litwy na drzwiach to chyba jest plastik. Ale moge sie mylić
wojtas-audi Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie wazne co to jest, ale nie nawidze tego :mrgreen: Nigdy nie kupie audi z drewnem :razz: :twisted:
M@rcus Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie wazne co to jest, ale nie nawidze tego :mrgreen: Nigdy nie kupie audi z drewnem :razz: :twisted: Ja też nie!!! Na szczeście mam aluminiowe listwy :mrgreen: (lub coś w stylu aluminium) :twisted:
pet3r Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie wazne co to jest, ale nie nawidze tego :mrgreen: Nigdy nie kupie audi z drewnem :razz: :twisted: niby wiek podobny a poglady inne - ja lubie drewienko, zwlaszcza w polaczeniu z jasna, skorzana tapicerka
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 sa rozne drewna ja mam ciemne machoniowe i jest to sliczne za to nie podobaja mi sie jasne np. orzechowe :razz:
wiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 no ten machoń ciemny to jeszcze jakoś wygląda ale aluminium lub karbon lepiej
Pikuś Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Drodzy koledzy bo odbiegamy od tematu. Wie jeszcze ktos z czego to dokladnie jest wykonane :?:
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Wie jeszcze ktos z czego to dokladnie jest wykonane uwazam ze to nie jest prawdziwe drewno tylko jakas podróbka
Rekomendowane odpowiedzi