pedros2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam, mam fabryczne radio 2din i mam możliwość dostania ze free tego radyjka: 2 DIN RADIO SAMOCHODOWE LCD AV-IN AVOUT SD/USB/MP5 (2574263865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będzie to pasowało do instalacji, trzeba coś przerabiać?? Wie ktoś czy będę miał problemy z podłączeniem??
jarek_ns Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Potrzebny ci będzie adapter do systemu aktywnego, separator antenowy i odpowiednia ramka montażowa. Ale ja bym tego radia nie włożył do auta. Nawet za free. Sent from my iPhone using Tapatalk
pedros2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2012 a dlaczego byś nie zakładał?? Co z nim nie tak ?? Dla mnie przede wszystkim jest najważniejszy plus że wszystkie formaty czyta, w porównaniu do seryjnego w którym mogę sobie jedynie płytę Cd która nagram z jednym niecałym na dodatek setem bo nie mieści się cały. Myślę że jakość dzwięku też się nie zmieni. Na dodatek fajnie wygląda i ma wyświetlacz.
jarek_ns Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Poczytaj informacje w necie na temat tych chińskich wynalazków. Oczywiście wybór należy do ciebie, ale ja wolę kupić używany sprzęt markowy, niż takie wynalazki. Często montuję różne chińczyki, bo z takimi ludzie przejeżdżają. Ale jak widzę jakość wykonania tych wynalazków to włos się jeży. Dobra stacja multimedialna nawet chińska musi kosztować. Parametry podane w aukcji nic konkretnego nie mówią. Przede wszystkim to jaka jest rozdzielczość wyświetlacza? jak jest moc w RMS? Bo 60W na kanał to mają dobre wzmacniacze zewnętrzne. jaki jest moc przy poziomie zakłóceń 1%THD i 10%THD? oraz jakie jest maksymalny poziom zakłóceń? Większość parametrów podanych prze zemnie dotyczy wzmacniacza a taką samą listę można wypisać do pozostałych elementów.
Rekomendowane odpowiedzi