bibiak Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Czy nie znacie firmy, która zajmje się piaskowaniem lub malowaniem zacisków hamulcowych w B8 w Dolnośląskim? Ewentualnie w grę wchodzi przepis na wykonanie tego samodzielnie.
sebulba Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W Dolnośląskim to nie wiem ale jest kolega z forum co to robi i mogę go polecić z czystym sumieniem.
bibiak Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Daj namiary to się dowiem co i jak
deex Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 w kazdej lakierni proszkowej to pomaluja
bibiak Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 A co z rozebraniem zacisków, jest jakiś sposob by przy okazji nie czegoś nie uszkodzić?
Dev Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 w kazdej lakierni proszkowej to pomaluja zapomnij o zaciskach na tarcze 320/345mm tego nikt Ci nie pomaluje, nawet ja chyba że same jarzma ale to bez sensu ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- A co z rozebraniem zacisków, jest jakiś sposob by przy okazji nie czegoś nie uszkodzić? jak masz zwykłe zaciski Ate i tarcze 314mm to nie bedziesz miec problemów
Rekomendowane odpowiedzi