bratpit Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Właśnie obejżałem zakup kontrolowany w którym wystąpiło A4 tym razem B6 1.8T po małym chip tuningu. Czy to auto jakiegoś klubowicza :?: Ci ludzie co przedstawiają te auta w tym programie niestety mogliby troche sie przyłożyć do opisów. P.S. Jak obejżycie ten odcinek to powiedzcie czy to audi faktycznie niemiało ksenonów bo coś mi sie wydawało jak włączyli światła , że włączył się system samopoziomowania. A może w soczewkach on też jest :?:
adadur Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 o! to w tym tygodniu będzie w TVN Turbo bo jak narazie to przegapiłem
T-żółw Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 wczoraj oglądałem też mi się wydawało, ze A4 miało xenon ale w starciu z 330ix touring poleglo musiałoby być 3.0q avant do porównania, było by lepiej
ralph Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 jasne że auto miało ksenony i gdyby było w skórze to koleś by się skusił :roll:
T-żółw Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 jasne że auto miało ksenony i gdyby było w skórze to koleś by się skusił i jeszcze musiałoby być to kąbi :mrgreen: takk poźniej coś brzdąkał ten koleś :roll: przy tescie Forestera w tle stało nowe czarne TT :razz:
bratpit Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Opublikowano 20 Listopada 2006 przy tescie Forestera w tle stało nowe czarne TT :razz: Piękne , ale wracając do kolesia i jego wyboru to wogóle jestem ciekaw czemu to BMW było takie tanie grubo ponad 20000 tys tansze od ceny rynkowej - dziwna sprawa.
Gość zdeniu Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Piękne , ale wracając do kolesia i jego wyboru to wogóle jestem ciekaw czemu to BMW było takie tanie grubo ponad 20000 tys tansze od ceny rynkowej - dziwna sprawa. bo jak powiedzieli na początku to był szczepan :mrgreen:
Gość rob Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 najbardziej podobało mi się podsumowanie - Audi auto ponadczasowe
adadur Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 oglądałem i nie ma specjalnie co im zarzucić odnośnie omawiania A4 choć też mi się zdaję że miało ksenony. BMW faktycznie znaleźli fajne auto - czasem się uda tylko te spalanie !!!
bratpit Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Wydaje mi sie nawet że to jest to auto http://www.autocentrum.pl/go/338__%28Nie%29_zwyczajne_kombi__1__0____41148214.html
Rekomendowane odpowiedzi