vello Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Witam Coś mi pękło w środku i szufladka przy włączniku ESP się wysuwa i nie mogę jej zamknąć. Da się to jakoś naprawić? Czy trzeba wymienić? Jeśli wymienić to samą szufladkę wystarczy czy tą część z której się ona wysuwa?
letallec Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 szukaj calej szuflady na allegro~50PLN. Choc można również probować ją reanimowac, gdyz mechanizm blokowania nie jest zbyt skomplikowany.
kry2503 Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Witam, a u mnie to się nie wysuwa, dlaczego ?
vello Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 szukaj calej szuflady na allegro~50PLN. Choc można również probować ją reanimowac, gdyz mechanizm blokowania nie jest zbyt skomplikowany. ok, dzięki. Wiesz może jak zabrać się do demontażu? Dużo trzeba rozkręcać?
letallec Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Nic nie trzeba rozkrecac. Zdejmujesz ostroznie listwe ozdobna nad szufladami, podwazajac ja z boku srubokretem. Nastepnie z gory wciskasz 2 blokady szuflady i wyciagasz ja. Nie mam zdjec, bo by bylo latwiej :gwizdanie:
lexpar Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 To jak będziesz kupował szufladkę, to kup od razu z podświetleniem. Będzie lepiej.
loco87 Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 tam jest taki bolec prowadzacy w "rynience" On pęka i dlatego sie nie zatrzaskuje. Gdybys mial dostep do czesci wystarczy tylko to wymienic (koszt 2 zlote...) Problem w tym ze nawet chyba aso nie ma dostepu do takich drobnostek. Reanimacja polega na wtopieniu w pozostala koncowke igly delikatnie zakrzywic koniec zeby nie bylo to ostre a nastepniecalac ladnie poksipolem. Potem zabrac sie za szlifowanie...... Praca mecząca a rezultata nie zawsze zgodny z oczekiwanym (tam wystepuja spore przeciazenia) taze najlepszym wyjsciem jest szukac uzywki.
letallec Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 tam jest taki bolec prowadzacy w "rynience" On pęka i dlatego sie nie zatrzaskuje. Gdybys mial dostep do czesci wystarczy tylko to wymienic (koszt 2 zlote...) Problem w tym ze nawet chyba aso nie ma dostepu do takich drobnostek. Reanimacja polega na wtopieniu w pozostala koncowke igly delikatnie zakrzywic koniec zeby nie bylo to ostre a nastepniecalac ladnie poksipolem. Potem zabrac sie za szlifowanie...... Praca mecząca a rezultata nie zawsze zgodny z oczekiwanym (tam wystepuja spore przeciazenia) taze najlepszym wyjsciem jest szukac uzywki. Nie warto tego naprawiac, jesli wyglada to tak jak piszesz. To naprawde nieduzy koszt, nawet w ASO.
lookacz Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Gdybyś jednak miał ochotę podnieść swoje kwalifikacje w konkurencji "złota rączka" http://www.a4-klub.pl/smf/odp_podswietlanie_przyciskow_w_b6-t2123.0.html;msg179180#msg179180 Pozdrawiam, RS
vello Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Wielkie dzięki wszystkim. Na Allegro ciężko to dostać, zapytam w ASO. Usterka jest mała ale wkurzająca, na razie jeżdżę z wciśniętą zapałką
Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Vello, bede mial na sprzedaz moje szufladki -- na dorobniaki i na kubek. Zmieniam na podswietlone. Dam znac na pw. Wybaczcie prywate
jarek_ns Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Witam. Też mam problem z szufladką w ASO jest drogo a na allegro chwilowo jest deficyt szufladek do A4 B6. Może ktoś się orientuje czy pasuje do A4 szufladka z A3 po 2003r. tych znalazłem kilka na allegro. A może ktoś ma do sprzedania komplet szufladkę i uchwyt w wersji z podświetleniem?
dymiano Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Witam. Też mam problem z szufladką w ASO jest drogo a na allegro chwilowo jest deficyt szufladek do A4 B6. Może ktoś się orientuje czy pasuje do A4 szufladka z A3 po 2003r. tych znalazłem kilka na allegro. A może ktoś ma do sprzedania komplet szufladkę i uchwyt w wersji z podświetleniem? od a3 nie pasują
krupskim Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 zestawy do podświetlenia szufladek sprzedaje dominikt1. Mam uchwyt do napojów bez podświetlenia, sprawny , ale panelik przedni jest marny , trzeba swój przełożyć.
jarek_ns Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Kolego a masz jakieś namiary na niego? ja mam uszkodzoną szufladkę.
krupskim Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wpisz w szukajkę . dominikt1 < i już go masz. Chyba nawet teraz ma jakies fanty do A4 B6 w dziale sprzedam częsci. Ja mam tylko szufladkę na napoje
Rekomendowane odpowiedzi