Typiszcz Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Witam. Od miesiaca jestem szczesliwym wlascicielem Audi A4 B5 1.9 TDI 1997r. ktore wymaga opieki poniewaz zostalo konkretnie zaniedbane przez poprzednich wlascicieli. Jednym z mocno zmeczonych elementow jest kierownica. Obeceni posiadam kierownicy ktora wyglada identycznie jak ta ze zdjecia: Kupilem ale okazalo sie ze jest inny rozmiar wieloklina, taka kierownice: Jest w bardzo dobrym stanie ale niestety za duzo by przerabiac wiec bede chcial ta sprzedac i kupic inna, pasujaca. Znalazlem oglaszenie z taka: I pytanie jest czy ta bedzie dobra do mojego A4 1997r. Pozd...
kalik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ta kiera jest z poliftowa. Potrzebujesz redukcję, osłonę kolumny, taśmę poduchy i kawałek kostki z kabelkiem.
Lukasz_N Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ta od S-ki ma duzy wielowypust, wiec tez jest poliftowa. Obojetnie, ktora bedziesz chcial zalozyc i tak bedziesz musial troche podlubac. Nie ma z tym duzo roboty, wiec nie ma sie co ogladac, tylko dzialac z przerobka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-wymiana-kierownicy-liftingowa-czteroramienna-107806/
sopel_prusa Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Sam zmieniałem kiere z przed na polifta i koszt przeróbki to groszowe sprawy a sama przeróbka to chwila roboty, więc naprawdę warto
Rekomendowane odpowiedzi