DODN Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Witam Mam pewien problem w swojej B7 po demontażu halogenów komputer ciągle pokazuje mi że są spalone żarówki. Proszę powiedzieć mi jak mogę to zlikwidować. Z góry dziękuje za pomoc.
DODN Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 wyciągnąłem je całkowicie bo założyłem zderzak od DTM a w nich nie ma miejsca na halogeny no i właśnie komputer pokazuje mi ze żarówki są spalone mimo tego że halogenów nie ma ;(
poziek Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 wyciągnąłem je całkowicie bo założyłem zderzak od DTM a w nich nie ma miejsca na halogeny no i właśnie komputer pokazuje mi ze żarówki są spalone mimo tego że halogenów nie ma ;( No i będzie pokazywał że sa spalone jak nie będzie halogenów...musisz kombinować z zamocowaniem żarówki gdzieś w nadkolu
DODN Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 no to nieźle a nie można jakoś komputerem tego zlikwidować ??
dark79 Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 zmierz opor zarowki, dokup rezystory i wcisnij we wtyczki od halogenow, powinno zadzialac, chyba ze jest mozliwosc przekodowania vagiem, moze ktos sie wypowie na ten temat
ba$ior Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Widzialem jak pod zderzak DTM wsadzili halogeny wiec radze jakos wpasowac halogeniki i bedzie gites :th:
Rekomendowane odpowiedzi