Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mandat za brak opłaty parkomatu w wawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki taki temat dziś w wawie byłem na badaniach i opłaciłem parkomat. A jak zwykle u lekarzy kolejka więc parkomat który opłaciłem stracił ważność godzinę, zaszedłem do samochodu i jest kwitek że mam opłacić 50 pln za nie opłacenie parkometu. Z tym że na kwitku jest pomylona rejestracja mojego samochodu czyli co za tym idzie to nie moje auto, a piszę poradzić się czy opłacać to czy w związku z tym że się oni pomylili w mojej rejestracji mogę mniemać że to nie jest moje auto :eusathink:

Opublikowano

dowiedz się czy czasami nie fotografują auta ,jesli nie to olej to.

Opublikowano
  • Autor

kiedyś właśnie widziałem w wawie jak fotografowali ale nie jestem pewny, może ktoś się wypowie z wawy jak widział :kox:

Opublikowano

mi fotografowali i chyba wszedzie tak robia

Opublikowano

Zapłać - to jest 50zł. A egzekucja administracyjna.

Opublikowano
  • Autor

tak się zrobi :wink:

Opublikowano

robia zdjecia niestety. ja nie zaplacilem tego gowna, to tuz przed uplywem 5 lat kiedy sprawa sie przedawnia przyslali pismo, jedno, drugie i w koncu zaplacilem 50zł + wlasnie jakies koszty chyba 11zł :kwasny: takze lepiej od razu zaplacic. a tak pomijajac kwestie, moim zdaniem powinny byc rózne stawki za brak waznego biletu a brak całkowity....

P.S. - ja tego "mandatu" nie wyrzuciłem tylko trzymam w schowku i jak trzeba gdzies zaparkowac to sobie go za wycieraczke wkładam i póki co, odpukać, kolejnego nie dostałem :decayed:

Opublikowano

Zdjęcia robią.Ja uzbierałem juz tego tyle że bym mógł album założyć.Zacząłem po mału spłacać,ale z trudem.Za każde wysłane ponaglenie do zapłaty doliczają 2,20zł.A na przyszłość dla potopnych:jak zaparkujesz i nie wykupisz biletu,a przyjdą i wlepią wezwanko to szukajcie "parkingowych"-mają używane bileciki,tylko trzeba porównać godziny wykupu i wystawienia przez ZDM:decayed:Wtedy jedziesz na Chmielną(chyba że po drodze ich spotkasz) i wyjaśniasz sytuację:wink:

Opublikowano

Mi też ostatnio po 8 minutach od końca czasu wsadzili kwit... złożyłem reklamację :decayed: powiedzieli że 4 miesiące oczekiwania na odpowiedź i że sprawa "zawieszona" :facepalm:

P.S. - ja tego "mandatu" nie wyrzuciłem tylko trzymam w schowku i jak trzeba gdzies zaparkowac to sobie go za wycieraczke wkładam i póki co, odpukać, kolejnego nie dostałem :decayed:

:grin: dobry patent :decayed:

Opublikowano

To ja raz widzialem goscia co podjechal autem, wysiadl i podszedl do innego co mial za wycieraczka juz mandat. Wzial go i sobie polozyl za wycieraczke... :) No ale jednak to juz chamskie zagranie...

Opublikowano

Taka Polska rzeczywistość i mentalność :P

Opublikowano

jezeli pomylili rejestracje to ci upomnienia nie przysla bo jak cie znajda?chyba ze zrobili zdjecie.:naughty:

ja bym to olał.

Opublikowano

Ja z kolei widziałem na parkometrze napis, że jeżeli przekroczysz czas, ktory oplaciles to musisz dopłacić (jak Cie złapią oczywiście) 30 zł. Pod bankiem, gdzie tez różnie jest stoisz w kolejce do kasy, itp

Opublikowano

Ja ostatnio stałem na płatnym w Warszawie :P koło Politechniki na Placu Politechniki z dobrą 1h i nic nie dostałem :)

Opublikowano
  • Autor
Ja ostatnio stałem na płatnym w Warszawie :P koło Politechniki na Placu Politechniki z dobrą 1h i nic nie dostałem :)

do czasu :decayed:

Opublikowano

Mnie tam blokadę założyli po 40 minutach

Opublikowano
  • Autor

i mieli rację :grin: Robert płaci się a nie na q zbierałeś :wink:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

ja już zapłaciłem 50 pln i zapomniałem o sprawie :naughty: