Opublikowano 5 Września 201214 l Chłopaki taki temat dziś w wawie byłem na badaniach i opłaciłem parkomat. A jak zwykle u lekarzy kolejka więc parkomat który opłaciłem stracił ważność godzinę, zaszedłem do samochodu i jest kwitek że mam opłacić 50 pln za nie opłacenie parkometu. Z tym że na kwitku jest pomylona rejestracja mojego samochodu czyli co za tym idzie to nie moje auto, a piszę poradzić się czy opłacać to czy w związku z tym że się oni pomylili w mojej rejestracji mogę mniemać że to nie jest moje auto
Opublikowano 5 Września 201214 l Autor kiedyś właśnie widziałem w wawie jak fotografowali ale nie jestem pewny, może ktoś się wypowie z wawy jak widział
Opublikowano 6 Września 201214 l robia zdjecia niestety. ja nie zaplacilem tego gowna, to tuz przed uplywem 5 lat kiedy sprawa sie przedawnia przyslali pismo, jedno, drugie i w koncu zaplacilem 50zł + wlasnie jakies koszty chyba 11zł takze lepiej od razu zaplacic. a tak pomijajac kwestie, moim zdaniem powinny byc rózne stawki za brak waznego biletu a brak całkowity.... P.S. - ja tego "mandatu" nie wyrzuciłem tylko trzymam w schowku i jak trzeba gdzies zaparkowac to sobie go za wycieraczke wkładam i póki co, odpukać, kolejnego nie dostałem
Opublikowano 6 Września 201214 l Zdjęcia robią.Ja uzbierałem juz tego tyle że bym mógł album założyć.Zacząłem po mału spłacać,ale z trudem.Za każde wysłane ponaglenie do zapłaty doliczają 2,20zł.A na przyszłość dla potopnych:jak zaparkujesz i nie wykupisz biletu,a przyjdą i wlepią wezwanko to szukajcie "parkingowych"-mają używane bileciki,tylko trzeba porównać godziny wykupu i wystawienia przez ZDM:decayed:Wtedy jedziesz na Chmielną(chyba że po drodze ich spotkasz) i wyjaśniasz sytuację
Opublikowano 6 Września 201214 l Mi też ostatnio po 8 minutach od końca czasu wsadzili kwit... złożyłem reklamację powiedzieli że 4 miesiące oczekiwania na odpowiedź i że sprawa "zawieszona" P.S. - ja tego "mandatu" nie wyrzuciłem tylko trzymam w schowku i jak trzeba gdzies zaparkowac to sobie go za wycieraczke wkładam i póki co, odpukać, kolejnego nie dostałem dobry patent
Opublikowano 6 Września 201214 l P.S. - ja tego "mandatu" nie wyrzuciłem tylko trzymam w schowku i jak trzeba gdzies zaparkowac to sobie go za wycieraczke wkładam i póki co, odpukać, kolejnego nie dostałem To ja raz widzialem goscia co podjechal autem, wysiadl i podszedl do innego co mial za wycieraczka juz mandat. Wzial go i sobie polozyl za wycieraczke... No ale jednak to juz chamskie zagranie...
Opublikowano 6 Września 201214 l jezeli pomylili rejestracje to ci upomnienia nie przysla bo jak cie znajda?chyba ze zrobili zdjecie. ja bym to olał.
Opublikowano 8 Września 201214 l Ja z kolei widziałem na parkometrze napis, że jeżeli przekroczysz czas, ktory oplaciles to musisz dopłacić (jak Cie złapią oczywiście) 30 zł. Pod bankiem, gdzie tez różnie jest stoisz w kolejce do kasy, itp
Opublikowano 14 Września 201214 l Ja ostatnio stałem na płatnym w Warszawie koło Politechniki na Placu Politechniki z dobrą 1h i nic nie dostałem
Opublikowano 14 Września 201214 l Autor Ja ostatnio stałem na płatnym w Warszawie koło Politechniki na Placu Politechniki z dobrą 1h i nic nie dostałem do czasu
Opublikowano 14 Września 201214 l Ja ostatnio stałem na płatnym w Warszawie koło Politechniki na Placu Politechniki z dobrą 1h i nic nie dostałem Mnie tam blokadę założyli po 40 minutach
Opublikowano 14 Września 201214 l Autor i mieli rację Robert płaci się a nie na q zbierałeś ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ja już zapłaciłem 50 pln i zapomniałem o sprawie