krzysparco Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam mam taki problem poniewaz od ok tygodnia po najechaniu na dziure - nierownosc lewym kolem auto wpada w wibracje i draga tak jeszcze po wyjechaniu z nierownosci. Gdy najade prawym kolem wszytko jest ok. Wymienilem z lewej strony dwa gorne whacze poniewaz byly wybite zostalo mi jeszcze dwa z prawej. Ale nie wiem co to jest ze tak draga jest to denerwujace i troche przeszkadza w jezdzie ... Dzieki za pomoc ---------- Post dopisany 10-09-2012 at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2012 at 16:13 ---------- czyli nikt nie ma pojecia kazdy ma nowe auto salonowke:)
Lukasz_N Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Za pochalnianie i eliminacje drgan budy odpowiedzialne sa amortyzatory, wiec zaczalbym najpierw od ich sprawdzenia.
krzysparco Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 ok dzieki kolego:) sprawdzilem metoda reczna przod lewy stoi w miejscu jak rusze autem ale tyl jak husne to jeszcze chwile sie buja i wyglada na wylany bo jest caly mokry a robiac to samej z prawej strony jest roznica tyl bardziej stoi w miejscu. A czy jak tyl jest wywalony maga byc drgania odczuwalne na calej budzie na nierownosci??
Lukasz_N Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Oczywiscie ze tak. Jak amor wylal to komplet do wymiany.
krzysparco Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 wiem ze komplet i jutro kupuje nowe:) Dzieki za pomoc jak zamontuje dam znac co i jak
Rekomendowane odpowiedzi