pablo15005 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Witam, mój zbiorniczek płynu chłodzącego domaga się wymiany bo cieknie :/ Moje pytanie jest takie czy od polifta podejdzie P&P czy trzeba coś cudować lutować wtyczkę od czujnika? Byłbym wdzięczny za pomoc i wyjaśnienie czy podpasi
Tomek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 w poliftach z tego co się orientuje czujnik działa odwrotnie
Magicbattle Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 nie podejdzie wtyczka jest inna okragla w przedlifcie i polift dzialal by odwrotnie
pablo15005 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Tzn? jak niektórzy montują to chyba się da?
Danny Way Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 wtyczka w polifcie wygląda tak: . Może wystarczy zamienic kabelki albo wsadzić pompkę z przedlifta? Napewno na forum je montuja wiec filozofii duzej napewno nie ma.
pablo15005 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 No jestem ciekaw, kupię zbiorniczek z wtyczką jak się uda jak ktoś montował u siebie taki to proszę o wypowiedź
radi Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 wtyczka w polifcie wygląda tak: http://img823.imageshack.us/img823/488/zdjcie0155sw.th.jpg . Może wystarczy zamienic kabelki albo wsadzić pompkę z przedlifta? Napewno na forum je montuja wiec filozofii duzej napewno nie ma. przeciez chodzi o zbiorniczek plynu chlodzacego,a nie od spryskiwaczy,jak moze dzialac odwrotnie?skoro jest plyn to jest,a jak go niema to wtedy zaswieca sie katrolka na blacie,a wtyczke mozna wymienic
pablo15005 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 wtyczka w polifcie wygląda tak: http://img823.imageshack.us/img823/488/zdjcie0155sw.th.jpg . Może wystarczy zamienic kabelki albo wsadzić pompkę z przedlifta? Napewno na forum je montuja wiec filozofii duzej napewno nie ma. przeciez chodzi o zbiorniczek plynu chlodzacego,a nie od spryskiwaczy,jak moze dzialac odwrotnie?skoro jest plyn to jest,a jak go niema to wtedy zaswieca sie katrolka na blacie,a wtyczke mozna wymienic Czyli kupuje zbiorniczek od polifta z wtyczka ucinam swoją stara i lutuje poliftową? i wszystko działa jak należy?
radi Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 a tak wogole to po co kombinowac,kupujesz nowy zbiorniczek na okragla kostke,bo takie chyba byly 94-96 i wszystko pasuje jak nalezy.pozdr
pablo15005 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 a tak wogole to po co kombinowac,kupujesz nowy zbiorniczek na okragla kostke,bo takie chyba byly 94-96 i wszystko pasuje jak nalezy.pozdr Poliftowy ładniejszy
radi Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 a tak wogole to po co kombinowac,kupujesz nowy zbiorniczek na okragla kostke,bo takie chyba byly 94-96 i wszystko pasuje jak nalezy.pozdr Poliftowy ładniejszy no w sumie tak
pablo15005 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Widzę brak zainteresowania w temacie kupię zbiorniczek i zobaczymy co z tego wyjdzie
radi Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Ja wymienialem ale na odwrot,mialem zalozony na kwadratowa kostke,ale mi zaczol lac i wymienilem na ten stary z kostka okragla i tym plastikiem bialym na gorze,bo taki mialem w garazu,wszystko pokazuje jak nalezy.
pablo15005 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Ja wymienialem ale na odwrot,mialem zalozony na kwadratowa kostke,ale mi zaczol lac i wymienilem na ten stary z kostka okragla i tym plastikiem bialym na gorze,bo taki mialem w garazu,wszystko pokazuje jak nalezy. A wtyczkę ciąłeś? :>
radi Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 ciołem wtyczke-miałem kwadratowa,a teraz ma okrągła
Rekomendowane odpowiedzi