Skocz do zawartości
IGNOROWANY

wymiana przycisku ESP i org radia concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,

chce wymienic org radio na inne, mp3(a4b603r1,9tdi.avant). Mam sterowanie z kiery , bedzie to dzialac po podlaczeniu nowego cd/mp3 ?Czytalem tu o jakis adapterach , kablach do ipoda , itd..ale jakos nie specialnie dotarlem do tematu ktory by mi odpowiedzial co i jak.No i aby nie pisac kilku nowych postow prosze o pomoc i podpowiedz jak wymienic przycisk ESP, porpostu jest zniszczony i kole w oczy bialym kolorem.

Opublikowano

Jak masz multi z B6 to przy radiach odtwarzających mp3 z b7 kiera nie będzie działała w pełni poprawnie (dział tylko głośność). Jeśli chodzi o inne radia to zależy to od producenta i modelu radia. Część producentów przewiduje specjalne adaptery.

Do fabrycznego radia concert cd można podłączyć emulator zmieniarki i wtedy masz mp3 w concercie.

Co do esp to zdejmujesz górą osłonę tunelu. Potem wysuwasz szufladkę (ma dwa zatrzaski od góry które trzeba nacisnąć), odczepiasz kostkę od esp i wypychasz przycisk do przodu.

Opublikowano

a podziekowal,

co do rania to ogolnie wizualnie spoko jest aczkolwiek malo opcji odnosnie ustawieni aintonacji itp..no i za glosno to nie gra stad chec wymiany, z drugiej storny szkoda psuc ladnie skompowanego kokpitu

rozwaze myse opcje tego adaptera , lecz jak bym chcialbym podlaczyc skrzynie to i tak trzeba wszystko rozbebeszyc

co do przycisku, rozumem ze w aso nie powinno byc klopotu z zamowieniem tak malegdo detalu ?

Opublikowano

Problemu nie będzie ale cena jest delikatnie mówiąc nie za ciekawa.

Pisz do siemiana albo czkiego u nich kupisz taniej.

Ja u siebie miałem Alpine i byłem bardzo zadowolony a grało o niebo lepiej od fabrycznego.

zdj%25C4%2599cie.JPG

W specyfikacji podają że współpracuje z fabrycznym wyświetlaczem i kierownicą. Szukałem adapterów i u dystrybutora (horn) znaleźli tylko adapter do kierownicy ale cena była delikatnie nie specjalna (450pln+kw) a adaptera fis nie znaleźli nawet oni.

Opublikowano

siemian i czaki zalatwiaja all czesci do a4 ? dobrze miec namiar..auto kupilem w weekend wiec kazdy kontakt sie przyda, wymiana rozrzadu all filtru..byc moze pompka do plynu spryskiwaczy bo nie dziala..no trzeba bedzie zapytac

Opublikowano

Maja rożne fanty. Przejrzyj dział sprzedam

Sent from my iPhone using Tapatalk