grzechu79 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 WITAM. Szukałem, szukałem, oczywiście że szukałem i nic. jak w temacie wkładam kluczyk przekręcam zapłon zapalają się kontrolki wszystko elegancko do momentu przekręcenia dalej ... i cisza nawet nie burknie, bezpieczniki sprawdzone, odpalanie na krótko od innego też nic nie dawało - aku wporządku, nie wiem co z przekaźnikami i czy można to zdiagnozować VAGiem. POMOCY!
Miras200 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 podłącz Vag'a ewentualnie może to być stacyjka i ostatni jej punkt gdy powinna cofnąć kluczyk po odpaleniu auta.
grzegorzmen Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 sprawdź kostkę pod stacyjką , ewentualnie na krótko rozrusznik, czy dochodzi napięcie do Automatu bendixa po przekręceniu kluczyka ( to jest najprostsze) a potem dalej
eu4yaon Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 miałem to samo, poszly szczotki w rozruszniku przez uszkodząną kostke w stacyjce.. auto na popych Ci pójdzie
Miras200 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Albo właśnie rozrusznik bądź kabel od jego zasilania może ...
grzechu79 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 dzięki za podpowiedzi - był to rozrusznik a konkretnie połaczenie kabli z rozrusznikiem. temat zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi