Caporeira Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Jakie bierzecie dodatkowe ubezpieczeniach, gdzie oraz za ile ? Chodzi tutaj np o holowanie pojazdu kiedy się zepsuje na trasie, rozbita szyba, itp ?
audam4 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Z dodatkowych to polecam ubezpieczenie "szyby" koszt około 100 zł ja mam w Compensie. Różna kwota w zależności od TU. Koszt wymiany jakiejkolwiek szyby nie porównywalny do kwoty tej opcji w ubezpieczeniu. Głupie odpryski kamyczków na drodze, jeżeli ktoś Ci wybije szybę gdziekolwiek nawet pod domem, na parkingu - wymiana szyby za free na tę samą co miałeś łącznie z wyborem firmy szyby. Pozdrawiam, Adam
Caporeira Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 A jak wygląda sprawa (jakie koszty i jakie warunki) w przypadku opcji holowania w Polsce/Europie ?
arielka Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Assistance, szyby, bagaż i inne kupuje się najlepiej w pakiecie przy OC, AC. Na holowanie w ramach ass są zawsze limity, ale przy max. ochronie dość korzystne. Napisz co konkretnie Cię interesuje, to policzymy. Pozdrawiam arielka
Alcodigital_pl Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Wszystko zależy konkretnie od Twojej firmy ubezpieczeniowej jaką wybierzesz. Z doświadczenia wiem,że nie warto kupować każdej opcji osobno,teraz są fajne pakiety gdzie można sporo zaoszczędzić.
ziby00 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 ja mam w pzu holowanie z pod domu bo są opcję 25km.od domu do 150km od zdarzenia nie pamiętam ile wykupiona stała wartość pojazdu 200zł przez okres ubezpieczenia mi przez rok wartość spadła 9tyś według ich euro-taxu śmieszne ale prawdziwe
Rekomendowane odpowiedzi