Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] projekt S4 UPDATE sprzedane

Rekomendowane odpowiedzi

Gość harry19-19
Opublikowano

dzięki za link kolego :) , po przeczytaniu i pooglądaniu zdjęć , powiem że ładnie wygląda a4 tzn. s4:D:))) , a te twoje pomysły co jeszcze zamierzasz robić to idziesz w dobrym kierunku :)) , ja też tak pomalutku w tym kierunku idę , za szybko nie bo jak wiadomo kasa kasa......

tylko nie wiem czy zmieniać go na S4 czy na s line tu jest trudny wybór ;/ :kwasny: , nie chcę robić trochę s line a trochę s4 głupio by to wyglądało.

pozdrawiam kolegę serdecznie.... :wink::whistling:

Opublikowano

plany byly na przekladke full s4 , trochę mi się pozmieniało i planuje kupić nowa a4 b9 w 2014 roku jak wyjdzie wiec za duzo nie laduje w auto

---------- Post dopisany 23-04-2013 at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany 29-03-2013 at 14:24 ----------

up up update 23.042013 w 1 poście na końcu

Opublikowano

Brakuje elektryki z tyłu :decayed:

Opublikowano

oj tam nie ma recaro nie ma elektryki , boczki kupilem po 50zl stuka wiec trafic w kolorze soul pod korbotronik w stanie igla to jak wygrac w lotto

---------- Post dopisany 23-02-2014 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 24-04-2013 at 09:55 ----------

UPDATE 23-02-2014

Powoli ociepla się za oknem , słonce zaczyna się uaktywniać , wiec przyszedł czas na elektryczna roletę tylnej szyby, taka nutka luksusu rodem z A8L i innych topowych limuzyn w moim trupie ^^ mod wykonany przez GURU , specjalistę i osobę dla której kabelkologia to pikuś Domina79 za co mu dziękuje bez jego kabli roleta by nigdy nie ożyła.

z mniejszych modów wymiana ramion na AERO + montaż podświetlanych kratek nawiewów

Opublikowano

Ładnie modzisz :-) podoba mi sie fura :-)

Opublikowano

6f9a4d5929ca44e8m.jpg

dzisiaj całkiem przypadkowo trafiło się takie coś to kupiłem 20 zł mnie kosztowało

Opublikowano

200zł to się zgodzę, ale 20? :kox: Trafiłeś okazję lepszą niż w biedronce :grin: Fajny gadżecik, tylko go skalibruj :wink:

Opublikowano

UPGRADE 01-03-2014

Lustro z kompasem ogarnięte

98566e6f3b2948acm.jpg

do lustra wpadły RECARO

d76b0068d21bdb52m.jpg

fe03766c0a855305m.jpg

51c28097e84989bdm.jpg

Opublikowano

:kox:

Zara Józek przyleci że też takie chce :polew:

Opublikowano

muszę klapę ogarnąć od podłokietnika jeszcze i błotniki bo rdza żre lol

Opublikowano
:kox:

Zara Józek przyleci że też takie chce :polew:

Inne chce :jezyk:

Po za tym jest :kox::kox::kox:

Opublikowano

piekne stolki,ogolnie piekne autko:good:

Opublikowano

stolki jak i cala reszta :kox:

kompas dobrze ci smiga po kalibracji ?

Opublikowano

elegancko musiałem zrobić z 7 kolek po placu i zaskoczyło

Opublikowano
elegancko musiałem zrobić z 7 kolek po placu i zaskoczyło

no mi to też tyle zajęło:decayed:

Opublikowano

Recaro eleganckie. :decayed: Pamięć, eletryka? Jakie wyposażenie? :wink:

Opublikowano (edytowane)

bez pamieci, schowki, siatki z tylu , grzanie i to tyle chyba , mc donald na tyle

update w 1 poscie

22-01-2015

Z dodatków do auta wpadną elektryczne szyby tył i składane lusterka, hemple S4 b6 RED

na wiosnę montaż PDC przód + tył

auto prawdopodobnie będzie wystawione na sprzedaży.

zmiana na skodę octavie III kłombi

auto trafiło w ręce nowego właściciela mam nadzieje ze da mu tyle frajdy z jazdy jaka ja miałem

Edytowane przez rav85
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...