kaka26 Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Czyscilem przeplywke i oderwalem przypadkowo jedna czesc tego elementu a mianowicie na srodku jest taka blaczka cieniutka.Jaki to ma wplyw?Jak bym wiedzial ze to takie delikatne to bym tego nie tykal a tak sam nie wiem co teraz z tym zrobic. Zdjecie nie jest z mojej tylko wyszukalem na necie. Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 10214780c6922.jpg
pioteros Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 miałem to samo, przy doslownie dotknieciu sie ulamalo ale nie oderwalo, ale wystarczylo zeby juz wywalalo blad przeplywki, kupilem druga uzywke za 60zl na alledrogo
done Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Jaki to ma wplyw? Ehh.. jest to główny element pomiarowy, niestety nie naprawisz tego własnymi siłami tylko wymiana.
kaka26 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Opublikowano 19 Września 2012 Po uszkodzeniu przeplywki tzn. oderwaniu przypadkiem tej blaszki i przeczyszczeniu autem teraz jezdze normalnie nie szarpie, spalanie spadlo, przyspieszenie zadowalajace. Czy na takich rzeczach warto oszczedzac? czy jednak tylko nowka orginal?.
done Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 czy jednak tylko nowka orginal?. Wg. mnie oryginał, ale nie koniecznie nówka używka z gwarancją rozruchową.
pioteros Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Tylko pamietaj ze masz przeplywke z wtyczka na 4 piny, prostokatna, bo w vagach 1.8t po 1999 roku juz byly inne, na 5 pinow i z owalna wtyczka Albo to byly 3 piny a w nowszych 4 w sumie nie pamietam, ale na bank wtyczki w nowszych modelach byly inne tapa-tapa
Rekomendowane odpowiedzi