Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moje Cudeńko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko mozemy sie pobawić tylko musza zdać prawko. ale napewno sie spotkamy. Bete 2.0 wycinam. jak zdam prawicho to sie skontaktuje z Toba.

Opublikowano

1.9tdi pd 130ps spod swiatel nie ma szans nawet do seri 1.8T .... przypadkiem coś Ci sie nie pomylilo ?

Dawaj sprawdzimy się :tongue4:

Opublikowano

Gdzie i kiedy?Dodaelm jeszcze kompletny wydech supersprint. Wie ktos moye jaki jest koszt montarzu kompresora? I czy leppszy jest kompresor czy moye turbo?

Opublikowano

Gdzie i kiedy?Dodaelm jeszcze kompletny wydech supersprint. Wie ktos moye jaki jest koszt montarzu kompresora? I czy leppszy jest kompresor czy moye turbo?

Będzie OT ale szlak mnie trafia jak czytam taką "zlepkę wyrazów"...

Tak trudno przeczytać to co się napisało i poprawić błędy?

Przecież to jest publiczne forum więc wypadało by, nie walić po 7 błędów w tak krótkim poście, prawda?

1. Po znakach interpunkcyjnych stawiamy odstęp.

2. "ktos"

3. "Dodaelm"

4. "moye"

5. "montarzu"

6. "leppszy"

7. "moye"

"ż" Ci nie wchodzi na klawiaturze czy co ?

Pal licho już polskie krzaczki ale przestawianie liter i ewidentne błędy rażą, że aż oczy bolą. Może jestem przeczulony trochę - sam nie jestem alfą i omegą ale jeśli ma się problemy z gramatyką i kolejnością liter to proponuję zainstalować Firefox'a 3.x, który ma wbudowany polski słownik i ładnie podkreśla wszystkie błędy.

Opublikowano

Spoko mozemy sie pobawić tylko musza zdać prawko. ale napewno sie spotkamy. Bete 2.0 wycinam. jak zdam prawicho to sie skontaktuje z Toba.

ja pier**le ... ze jeszcze nikt nie zamknal tego watku ... :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...