Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] 1.8T 1be DEPO + hid nowe laczki 225/45/17 1be

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie aluminium, ale są ładniejsze wzory, a faktycznie drewienko było to z ładniejszych

Opublikowano
  • Autor

Drewienko i owszem ale z tylu brakowało mi 2 listw. Nie szło tego zkompletować....Nie ma takich na rynku wtórnym :wink4:

Osobiscie jestem zdania ze teraz wygląda to o niebo lepiej. A ten "carbon" za dnia wygląda duzo sympatyczniej. Nie jest on z tych jasnych złotych tylko bardzo ciemnych. Rzecz gustu :)

Narazie troche mnie przycisło z kasą ale jak autko dalej będzie się tak spisywac to myśle że mody pojdą w dobrą strone :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skąd wziąłeś te karbonowe wykończenia wnętrza?? sam chetnie też pozbyłbym sie plastikowych drewienek... używka czy salon?? no i jaka cena?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Uzywka cos kolo 100pln za komplet zaplacilem z przesylka :kox: Ostatnio wymienilem sobie pas prawy i tylna blende naprawilem bo mi halasowala + zamontowalem pożadnie wzmacniacz :) Za niedlugo oleje filtry swiece i jakies duperele w zawieszeniu cos delikatnie stuka :kox:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mieszek za 25,- Pierwszy krok

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi sie ze za komplet na allegro zaplacilem za te listwy cos kolo 120pln. Mieszek wymieniony. Za niedlugo pokaze zdjecia po wymianie lamp i polerki.

Opublikowano

ogolnie ci powiem ze auto z wloch to juz porazka jak w dodatku klar ci zlazi to wynik tego ze auto bylo na odp....l robione na sprzedaz :confused4: i te 70 tys km :polew: dodaj sobie jeszcze z 300-400tys :gwizdanie: bajki jak niewiem :polew:ale pozatym spox fajny kolor :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja juz dodalem 2.5mln kilometrów na jedno koło koelgo więc spoko. Clar już nie złazi :):przebiegly: a auto z wloch wcale nie jest porażką...nadwozie samonosnie to najdrozszy element calego auta a ten u wlocha jest w stanie IDEALNYM. Niemiec sie tutaj chowa. A na te chwile mechacznie sporo podgonilem :) Za tydzien mam nadzieje ze pojawią się nowe zdjęcia.

Opublikowano

ja juz dodalem 2.5mln kilometrów na jedno koło koelgo więc spoko. Clar już nie złazi :):przebiegly: a auto z wloch wcale nie jest porażką...nadwozie samonosnie to najdrozszy element calego auta a ten u wlocha jest w stanie IDEALNYM. Niemiec sie tutaj chowa. A na te chwile mechacznie sporo podgonilem :) Za tydzien mam nadzieje ze pojawią się nowe zdjęcia.

Nie przejmuj sie opinia innych... jedno w srodku zuzyje sie po 100tys km inne po 300tys km... ja mam wytarta kierownice, przetarty fotel (kubelkowy) a w ASO Webercar Zdunska Wola, po sprawdzeniu okazalo sie ze auto bylo serwisowane do 2008 roku i mialo przebieg ok 180tys km przy ostatnim serwisie... 95 rok, z hakiem, 2.6 ABC.... inni by pisali ze jak zamowil ktos auto z hakiem to trzaskal km az milo. Do tego 2.6 by nie kupili zeby do kosciola jezdzic... ku mojemu zdziwieniu przebieg potwierdzil sie z ksiazka.

Furka ladna, wazne zeby smiagala, nawet jesli ma i ze 200tys przelotu.

Opublikowano

Co do przebiegu kolego Ci wierze wątpię aby ktoś kto jeździł dużo miał filtry z 99roku ;D sam mam w rodzinie Fiata Brave 96rok przebieg 130km jeszcze produkcji Włoskiej blacha stan idealny środek dobry fotele masakra ;] a zawieszenie tragedia muszę wszystko wymienić bo trzęsie całym samochodem ze się jechać nie da ;)

A furka naprawdę bardzo piękna ;)

a komentarzami na temat przebiegu sie nie przejmuj niewiadomo kto jeździl wczesniej nim moze jakis idiota co wnim siedzial 24h dziennie hehe

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Zmiany:

-Infinity z seri referencyjnej na przód

-Polerka

-Lampy przod typ s4 + clary kierunki + hid + http://www.allegro.pl/item814894976_xenon_hid_nowe_spryskiwacze_reflektorow_kpl.html ciekawi mnie czy bez problemu można to dorezać do fabrycznego zderzaka czy potrzeba będzie jeszcze jakiś częsci ?

-Lampy tyl I lift

-Napawa drzwi od kierowcy - linia równa.

Zdjęcia wkrótce :rolleyes:

Opublikowano

no no czekam z niecierpliwoscia :cool1:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item814894976_xenon_hid_nowe_spryskiwacze_reflektorow_kpl.html ciekawi mnie czy bez problemu można to dorezać do fabrycznego zderzaka czy potrzeba będzie jeszcze jakiś częsci ?

Ja i kolega mrogal mamy właśnie taki zestaw założony u siebie :wink4: Zabawy jest z tym w ch####j i jeszcze trochę :decayed: 12 godzin rezania, bez przerwy :wallbash: Do tego musisz mieć zbiorniczek pod 2 pompki, trochę kabla, dokupić trochę węża, bo tego jest trochę zbyt mało, jakieś blaszki, żeby to zamocować do zderzaka - mocowania musisz sam zrobić, trochę kleju i w cholerę innych narzędzi którymi to trzeba wyrezać :rolleyes: Da się, ale roboty przy tym sporo :decayed:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item814894976_xenon_hid_nowe_spryskiwacze_reflektorow_kpl.html ciekawi mnie czy bez problemu można to dorezać do fabrycznego zderzaka czy potrzeba będzie jeszcze jakiś częsci ?

Ja i kolega mrogal mamy właśnie taki zestaw założony u siebie :wink4: Zabawy jest z tym w ch####j i jeszcze trochę :decayed: 12 godzin rezania, bez przerwy :wallbash: Do tego musisz mieć zbiorniczek pod 2 pompki, trochę kabla, dokupić trochę węża, bo tego jest trochę zbyt mało, jakieś blaszki, żeby to zamocować do zderzaka - mocowania musisz sam zrobić, trochę kleju i w cholerę innych narzędzi którymi to trzeba wyrezać :rolleyes: Da się, ale roboty przy tym sporo :decayed:

ja też zakładałem taki zestaw u siebie tylko wszystkie elementy kupowałem osobno, roboty jest masę tak jak pisze RAFALEX, osobiscie wolałbym kupić teraz zderzak po lifcie ze spryskami, trzeba troszkę dołożyć ale roboty znacznie mniej, i czasami idzie wychaczyć okazję :good:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze ale ladnie Wam to wyszlo.....podoba mi sie. Estetycznie w zasadzie jak fabryka ale potrzeba do tego jest napewno garażu...Jak z dostępnościa pojemnikow na spryski ? I jaki szacunkowy koszt ? Czym wycinaliscie dziury w zderzaku ? Jest na forum do tego jakis tutek ?

Opublikowano

Kurcze ale ladnie Wam to wyszlo.....podoba mi sie. Estetycznie w zasadzie jak fabryka ale potrzeba do tego jest napewno garażu...Jak z dostępnościa pojemnikow na spryski ? I jaki szacunkowy koszt ? Czym wycinaliscie dziury w zderzaku ? Jest na forum do tego jakis tutek ?

no na tą porę to trzeba garaż ja robiłem w lecie i większość rzeczy robiłem na zewnątrz :wink4:, o pojemniki czasem łatwo, czasem trudno, ja kupiłem swój za coś koło 100zł, ale widziałem ostatnio na allegro za 30, nawet miałem go łyknąć na handel :gwizdanie:, U mnie wyszło +/-300zł za wszystko :wink4: , dziury nawiercałem a potm docinałem nożykiem, ten plastik dość łatwo się kroi :naughty:, Nie wiem czy ktoś robił tutka, ale mam parę zdjęć to Ci mogę podesłać, jak znajdę na dysku :wink4:

Opublikowano
  • Autor

W sumie to nie duzo kasy a nawet na przeglądzie gośc nie będzie mi się pruł czy jakis niebieski przy kontroli. W jednym dniu cięzko się wyrobic ?

Opublikowano

musiałbyś się dobrze sprężyć i wszystko sobie przygotować :wink4: Ja się nie spieszyłem bo i tak miałem rozebrany samochód :decayed: