Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] 1.8T 1be DEPO + hid nowe laczki 225/45/17 1be

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednym slowem nie ma o tym mowy? Ehh to bede dalej na 15 stalowych smigal ;(

dokladnie :decayed:

felga 17'' to i opona taka......

nie wiem skad taki pomysl Ci przyszedl do glowy, zeby na 17'' felge zakladac 15'' opone.... :laghing2:

Opublikowano

Kiedys jakis mozg w bmw zmienial felgi 15" na 16" i twierdzil ze guma taka sama bedzie. Na logike wydawalo sie to niemozliwe ale wolalem sie upewnic. A jak z jazda na 17"? 1.8T nie jest za slaby na taka duza srednice?

Opublikowano

Jest pare ladnych sztuk....

http://moto.allegro.pl/item378884702_super_alu_felgi_audi_17_cali_opony_michelin.html

spoko bo ori + tradycyjny wzor

Ten koleś odda je za 1100 zł ..a moze i za 1000 wyrwiesz ..ale co z tego jak to ma ET 56 ..od A3 ..wiec lipa :thumbdown:

Opublikowano

Kiedys jakis mozg w bmw zmienial felgi 15" na 16" i twierdzil ze guma taka sama bedzie. Na logike wydawalo sie to niemozliwe ale wolalem sie upewnic. A jak z jazda na 17"? 1.8T nie jest za slaby na taka duza srednice?

1.8T da sobie rade z 17'' :)

Ja mam 1.9 TDI i smigam na 17 bez zadnego problemu.....

Opublikowano

A jak z jazda na 17"? 1.8T nie jest za slaby na taka duza srednice?

Ludzie smigaja 110 konnymi na 17 i jest dobrze :wink4:

Opublikowano

A jak z jazda na 17"? 1.8T nie jest za slaby na taka duza srednice?

Ludzie smigaja 110 konnymi na 17 i jest dobrze :wink4:

wlasnie o tym napisalam wyzej :tongue4:

Opublikowano

Ale mi brakuje troszke mocy przy AEB 150 a boje sie ze jak przejde na 17" to bede to odczuwal przy przyspieszaniu. Chyba poczekam na autora tematu, az sie podzieli wrazeniami ;)

Opublikowano
  • Autor

heh to troszke poczekasz bo ja kupuje w next sezonie ;( Teraz przesmigam na stalowkach kupie sobie ladne zimowki a na lato ori 17 :kox:. Teraz mam jeszcze wydatek bo puszczam mieszek w skorke galeczke i kierke (pozatym sesja....). Mieszek wyszedl pięknie :naughty::kox: Kiery nie wymieniam bo w a4 z 96 jakos mi sie nie widzi ta 3ramienna....tzn pewnie i ladna ale jakos tak przesadzone to jest....

Opublikowano

też nie chce mi się wierzyć, że furka ma zaledwie 70 tyś przejechane. 3 tygodnie temu kupiłem A4 w kombiaku z przebiegiem 197 tys km (sprawdzone na VAGu) i naprawde wnętrze jej mniej i t dużo styrane niż w Twojej. Mieszek od skrzyni jest tylko delikatnie pękniety a nie stary.

Ale tak jak piszą koledzy - nawet jeśli ma 200 albo i 300 tyś a jest dbane i serwisowane to zrobie jeszcze drugie tyle bez pierdnięcia :)

Opublikowano

Kiery nie wymieniam bo w a4 z 96 jakos mi sie nie widzi ta 3ramienna....tzn pewnie i ladna ale jakos tak przesadzone to jest....

i tu sie kolego mylisz :JC_fan:

kiera s4 jest :kox: nie uwierzysz dopoki sam nie zalozysz :decayed:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja wiem ze ladna mam taka w a6 :) ale to nie jest a4 z 98/99r tylko czyste 95...(tzn 96 ale stary srodek)

Auto ma przejechane 70 tys. i nie chce mi sie juz sprzeczac. Wygladal jak wygladal bo nie ukrywalem iz byl zaniedbany. Teraz jest bardziej niz ok. Slonce bardzo niszczy i postarza. Mechanicznie to to jest salon. Optycznie dodam zdjęcia bo juz troszke sie uporalem z brudem. [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 06:00_________________________________________________Witam wszystkich ponownie :gwizdanie:

Troche się bawiłem autem i podciągnołem go nieco estetycznie. Zdjęia robione nocą przy lampie więc widac bród itp :wallbash::evil: Postrzątam na wiosne :kox:Chyba ze sie szybciej cieplej zrobi.

Znikło stare drewno a jest ciemny carbon + blenda na srodek czarna, wymiana boczków( temte mi nie pasowały do siedzen :) ) kolor znalesc idealny jest nierealne.... takze pod swiatlo delikatnie widac odcien - przy lampie równierz jak najbardziej :rolleyes: za dnia jak Ktoś nie wie ze bylo wymieniane nic nie odróżni :good: Nowe radio nowy sub i takie tam :)

Co się zmieniło:

- radio dvd jvc

- sub jbl (bylo diy magnata i calkiem niezle to buczalo) przyjemnie sie go słucha - troche miśkowaty jest

- ramka na konsoli

- listwy

- boczki

- instalacja cyków canton - zjarałem je ostatnio i wróciłem do kopółek VW-audi :kox:

- wyczyszczenie komory silnika - troche musze jeszcze ogarnąć ale nie ejst zle

- nowe turbo, dv i duperele

Co w planach....

- Przód na dobrych kickach + wytłumienie

- tył wytłumienie blendy

- wymiana prawego pasa bezp. (juz jest czekam az sie cieplo zrobi)

- felunek 17 ori bądz dedykowany pod ronalem bbs etc

- poprawa lakieru - zderzaki + maska

- Kiedys mówiłem ze nie... a teraz z miłą chęcią widze kiere wiadomo jaką :rolleyes:

- tylne lampki po lifcie przód ori s4 lub fk dzielone soczewki / napewno nie zespolone :przebiegly:

Tutaj macie zdjęcia robione na szybksoci - oceniajcie czy wyszlo to na dobre :przebiegly:

tak było:

4b9b832edca7634cmed.jpg

tak jest:

491dbd63e9debde6med.jpg

1a9198817b1f5241med.jpg

1fe92776e6c28d21med.jpg

903b1a2c5aed62b8med.jpg

c0969f732356e454med.jpg

60547d9d18cd2c91med.jpg

Opublikowano

no nawet nawet , ale bez lamp to sie słabo prezentuje ;]

Opublikowano

Jak dla mnie to to radio troche...Pasuje jak świni siodło:P Bardziej do Golfa MK3 GTI:P:P :polew:

Opublikowano
  • Autor

Narazie zajołem się środkiem bo była kiła :kox: Po odkurzaczach plynach itp ogolnie myciu przez kilka dni auto w środku wygląda bardzo dobrze :) Na zewnątrz jak będzie kasa to w tym roku sie zabieram- także spoko :tongue4:

Opublikowano

Kurde ten "czarny Carbonek" to syfffffff , jakbys wsadzil ori to bylo by dobrze , a tak to wyglada w srodku jak kurde w "Nysie" , Ale to tylko moje zdanie, bo mi osobsicie podobalo sie abrdzo to twoje jasne "drewienko"

Opublikowano

loco nie mow ze dekory czyms obklejales..

Opublikowano
  • Autor

To są ori.... :kox: Na zdjęciach wyglądają tak tragicznie :D ? Jest o niebo lepiej nizeli było a na zdjęciach kolory wyszly zupelnie inne :gwizdanie: heheh Jestem zadowolony wkoncu to sie jakos kupy trzyma :good:

Opublikowano

jak ori to dobrze.. juz nawet wiem jaki wzor;) tak trzymaj :good:

Opublikowano

jak ori to dobrze.. juz nawet wiem jaki wzor;) tak trzymaj :good:

ori, ori bo tez takie mam, taka namiastka prawdziwego karbonu ala, Topor RS :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Nie no u toporka sa listwy :kox: :kox: :kox: Ale jeszcze takich na alle nie widziałem :przebiegly: