Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] 1.8T 1be DEPO + hid nowe laczki 225/45/17 1be

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loco87 czym się przejmujesz ja też w ubiegłym roku kupiłem audi z włoch i miało przejechane 87 tyś i kolega który mi go sprzedawał mówił że na 99% pewny przebieg a przywiózł go wieczorem a ja rano go kupiłem . środek był zadbany poobdzierany był tylko tył zderzak ale jeżdze i się ciesze że mam 1.8 T a na dodatek QUATTRO :naughty: pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

No ja mialem malowane tylnie drzwi maske puszczona w pylke i boltnik (tam gdzie odstaje zderzak- bedę miec czas to to zrobie) oraz drzwi kierowcy od strony wew przy odplywie wody (malutki fragmenick) - cos tam sie dzialo co... niewiadomo. Elementy sa stare bo jest nawalone na to szpachli. Zderzaki poobijane strasznie....(nie to co widzisz sie w autach z niemiec) Środek mialem uświntuszony (jakby odkurzacza nikt wczesniej nie widzial o jakims ptakq nie wspomne...)

Ale wszytsko ladnie wyprowadzam :wink4: I jest coraz lepiej auto zaczyna sie w srodku bardzo dobrze prezentowac.

Ps. mam porobione fotki dzis je dodam :) Może zrobione z bliska w duzej rozdzielczosci Was przekonaja...

Opublikowano

Ja swoją kupiłem rok temu miała nakulane 170. tys i niebyło żadnych przetarć na mieszku ani na dywanikach jedynie lekkie na kierownicy. teraz ma 199 i ciągle wygląda tak jak rok temu oczywiście środek bo z zewnątrz nastapiły zmiany :)

:evil: :th:

Opublikowano

ale RĄCZKA na spota byś wpadł do tarnowa

Opublikowano

czaki22 może wpadne jak znajde czas :>

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Nowe foty juz są :)

Pare takich dokladniejszych zrobilem (pod dywanikiem nie ma sladu to musza byc albo nieorginalne albo nie z tego auta bo to starszna szmata jest i idzie w kosz :evil:

Pooglądajcie i piszcie :) Wiem jak wyglada keira po 160tys. jezeli nie jest w skorze to jest wyswiechtana poskrobana gladka. Tutaj jest seryjan perforacja. Ponadto pedal sprzegla jest w zasadzie nie naruszony.... Podloga nie wygnieciona. Zreszta może wiecie lepiej... :rolleyes:

Prosze o komentarze :th:

0502d84aee6feabf.jpg

957f8086141ba36b.jpg

007b4deb9c0f73ce.jpg

5b5404f6a42bf8ed.jpg

Opublikowano

co to wogóle za spór o przebieg jak masz tyle przejechane to się ciesz i szerokości.

Opublikowano

Wydaje mi sie albo poduszka ma inny (ciemniejszy) kolor od kiery :gwizdanie:

Opublikowano

Wydaje mi sie albo poduszka ma inny (ciemniejszy) kolor od kiery :gwizdanie:

Tak ma byc;]

Opublikowano
  • Autor

Moge zrobic ze jedno i drógie będzie miec ten sam kolor.... Troche mnie jednak dziwi że tak zacny forumowicz nie wie ze zaślepka jest z innego materialu nizeli kolo kierownicy....Po spryskaniu plakiem efekt jest taki ze zaslepka nabiera glebi a kolo nie :] Proszę sie nie doszukiwac ze poducha wystrzelona czy wymieniona czy nie wiem co jeszcze......

Opublikowano

Poduszka zazwyczaj na zdjęciach ciemniej wychodzi, u mnie na żywo nie widać różnicy a na zdjęciach wychodzi ;)

Co do auta - kumpel ma `96 1.8 i wygląda identycznie - nawet taka sama naklejka w tym samym miejscu (i identyczne wnętrze).

O przebiegu koledzy napisali. Niech Ci dobrze służy.

Opublikowano
  • Autor

No to na jednych filtrach auto jezdzilo 200tys :D Yeah :kox: Ach ten wloski serwis....[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2008, 19:02 _________________________________________________Ostatnio sobie stałem podsklepem i tak patrze na swoja a4.... tak patrze i tam mysle ze wyglada inaczej niz inne a4... tak jakby nizej... :przebiegly: sprawdzilem sobie nalepke w bagazniku i mam na koncu napisane 1be - > gdzies mi sie obilo o uszy ze to jakies sportowe zawieszenie.

To same sprężyny czy razem z amorkami zestaw ? Teraz sa 15 fele. Przy takim zawieszeniu na 16 bedzie aldnie stal czy od razu szukac ori 17 ? (juz teraz jest bardzo sztywno i twardo a co sie będzie dziac na takich 17 ? jest sens ? )[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 16:25 _________________________________________________2e3a2a6981021b3e.jpg

Opublikowano

Ja mam właśnie ori glebę 1BE = sports suspension/shock absorption. Nie pamiętam jak to jest dokładnie, ale chyba: czerwone amorki przód niebieskie tył, sprężyny z czerwonym i zielonym paskiem... Ja mam 16'' ori deski i zastanawiam się nad 17''. Pomyśl nad 17'' :th:

Opublikowano

ronale s4 :cool1:

Opublikowano

A wogole takie 1.8T na 17" to bedzie chcialo jechac? I czy mi podejda oponki z 15 bo kupilem 2 nowe komplety i troszke szkoda bedzie je wywalic :blink:

Opublikowano

A wogole takie 1.8T na 17" to bedzie chcialo jechac? I czy mi podejda oponki z 15 bo kupilem 2 nowe komplety i troszke szkoda bedzie je wywalic :blink:

czy ja dobrze zrozumialam chcesz na felgi 17'' zalozyc opony z felg 15" ??? :shocked:

Opublikowano

czy ja dobrze zrozumialam chcesz na felgi 17'' zalozyc opony z felg 15" ??? :shocked:

Beda naciagniete jak guma.. :polew:

Tylko co by nie pekly.. :embarrassed::naughty:

Opublikowano

Jednym slowem nie ma o tym mowy? Ehh to bede dalej na 15 stalowych smigal ;(

Opublikowano

ajax nie ma szans :gwizdanie: