Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam czas na zmiany pytanko czy pozostawić orginał S-line czy zmienic na 18 Tora
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 kurcze felgi bardzo podobne , s-line jest Ok ( choć sam sprzedałem ) ale raczej nr 2 pozostawił bym na autku. Skorzystaj z tego że masz zawias s-line i 18 fajnie się z tym komponuje.
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wizualnie lepiej sie zgrywają z szybkami Tory :th:
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 osobiście coraz bardziej stawiam na Torę, na żywo jeszcze lepiej wyglądają :mysli:
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 hmmm Waski moje zdanie znasz wiec poszukaj jeszcze czegoś innego te Tory fajne ale mam strasznie mieszane odczucia.... ale to tylko moje zdanie ( jestem fanem Felg ORI jak sam wiesz )
Gość juras Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 2. sam wybralem felgi w takiej kolorystyce.
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Robert .... głupio się przyznać ale ... z dnia na dzień te "szprychy" wyglądają coraz lepiej chociaż ja osobiście do sedana bym ich nie założył
ykk Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 waskipl a Ty czasem nie chcesz sprzedac auta..? Kupuj MAM NUVO :travolta: Ale z tych co pokazales co s-liny.. :travolta:
Piechol Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 waskipl a Ty czasem nie chcesz sprzedac auta..? Kupuj MAM NUVO :travolta: Ale z tych co pokazales co s-liny.. :travolta: O te jakie ładne 17" się spisują jak coś :th:
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tak chcę ale jesli sprzedam następna też będzie A4 tylko B7 MAM coś mi nie leżą za dużo ich na rynku
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak zmiana to po co się zastanawiasz, zakładaj tory bo fajnie to wygląda :th:
Rekomendowane odpowiedzi